Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 leszek és még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 leszek és még nem volt barátom, szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

lány vagyok..

nem a legszebb ,de csúnya se vagyok.. eddig még barátom sem volt és hát az kicsit zavar hogy a nálam 1-2 évvel fiatalabb oszt.társaimnak már volt barátja..

nem szeretek dicso-ba járni, 2 házi bulin voltam már :)

a fiúk vhogy észre se vesznek vagy csak a nem túl szépek és hozzájuk nem tudok vonzódni..

kicsit nehezen oldódok fel társaságban és hát elég nyugodt személyiség vagyok, lehet ez a baj :S

2012. aug. 8. 17:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nekem 23 éves koromig nem volt komoly kapcsolatom. Utána megtört a jég és beindult a dolog. Előbb vagy utóbb veled is ez lesz, a lényeg hogy fogadd el önmagad, és akkor lesz önbizalmad. Ha már van önbizalmad, akkor onnantól gond nem lesz.
2012. aug. 8. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Addig semmiképpen sem gáz, amíg Te magad nem érzed annak. A kívülállók -negatív- véleményével meg nem szabad foglalkozni, ha vannak olyanok. Hasonló helyzetben vagyok, nem volt még barátnőm. Persze nem azt mondom, hogy nem vágyom rá, mert ha ezt mondanám akkor hazudnék. De nem görcsölök rajta. A kívülállókkal meg nem foglalkozom. Fel a fejjel! :)

22/f

2012. aug. 8. 20:49
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen akkor most már megnyugodtam :)

egyedül egy ember szokott ezen csámcsogni hogy nekem még nem volt barátom, egy 15 éves kis csaj akinek már 2 pasija is volt ..

2012. aug. 9. 10:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Semmibe kell venned a véleményét. Nagyobb gond az, hogy 15 évesen már itt tart, ellentétben Veled...
2012. aug. 9. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt barátom,én 21 éves vagyok. Nekem nem az a problémám, hogy ezt gáznak tartom, mert rajtam kívül más barátnőmnek se volt. Inkább az, hogy ha megyek az utcán és látok másokat kézen fogva andalogni vagy jó pasikat sétálgatni elfog a szomorúság... Irigylem őket és én már nagyon szeretnék valakit, nem azért, hogy mit gondolnak mások, hanem mert nekem hiányzik. Valaki, aki mellettem van és akit szerethetek, akivel átélhetem végre a viszonzott szerelem érzését. Mert eddig sajnos csak reménytelenül szerettem és szenvedtem. Úgy érzem, hogy megérdemelném, hogy találjak végre valaki olyat, aki értékelni tud, de azt nem tudom, hogy hol és mikor találkozom vele... Szerintem járj nyitottabb szemmel és társaságba is, ha otthon ülünk hiába várjuk nem fog becsöngetni a szőke herceg az ajtón. :)
2012. aug. 12. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!