Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 leszek és még nem volt barátom, szerintetek gáz?
lány vagyok..
nem a legszebb ,de csúnya se vagyok.. eddig még barátom sem volt és hát az kicsit zavar hogy a nálam 1-2 évvel fiatalabb oszt.társaimnak már volt barátja..
nem szeretek dicso-ba járni, 2 házi bulin voltam már :)
a fiúk vhogy észre se vesznek vagy csak a nem túl szépek és hozzájuk nem tudok vonzódni..
kicsit nehezen oldódok fel társaságban és hát elég nyugodt személyiség vagyok, lehet ez a baj :S
Addig semmiképpen sem gáz, amíg Te magad nem érzed annak. A kívülállók -negatív- véleményével meg nem szabad foglalkozni, ha vannak olyanok. Hasonló helyzetben vagyok, nem volt még barátnőm. Persze nem azt mondom, hogy nem vágyom rá, mert ha ezt mondanám akkor hazudnék. De nem görcsölök rajta. A kívülállókkal meg nem foglalkozom. Fel a fejjel! :)
22/f
köszönöm szépen akkor most már megnyugodtam :)
egyedül egy ember szokott ezen csámcsogni hogy nekem még nem volt barátom, egy 15 éves kis csaj akinek már 2 pasija is volt ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!