Miért ciki az, hogy 21 évesen nem sminkelem magam minden nap, hanem csak alkalmakkor?
Ne foglalkozz vele, irigykedik, hogy te így is szép vagy, míg más lányok órákat küzdenek. Én 19 éves vagyok, csak nagyon különleges alkalmakkor voltam kifestve (szalagavatóm, ballagásom). Ennek ellenére eddig minden párkapcsolatomban odáig voltak értem, és minden fiú imádta, hogy egyáltalán nem sminkelek.
Egyáltalán nem ciki ez!
Ha smink nélkül érzed jól magad akkor ne sminkelj, főleg, ha még szép is vagy mellé.
Számunkra akkor dől el mennyire szép egy nő amikor reggel felébredve rápillantasz.
Ha gondolod küldj egy képet sminkel és smink nélkül, aztán tudok mondani véleményt.
26f
Én se vagyok sminkes. A legtöbb smink cuccom már kidobásra érett olyan szinten nem használom.
Szeretem, hogy szép a bőröm és lélegzik.
Én is megkaptam már, hogy sminkkel igazi bombázó lehetnék... a baj csak az, hogy nem akarok az lenni :D
Így is több a hódolom mint szeretném :p
Szerintem inkább jó dolog.
Ezt mint természetes csajokat kereső padi mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!