Mennyire jelenthet problémát, hogy huszonéves létemre a legtöbben 15-16 évesnek néznek? Lány vagyok!
Pedig vannak akiknél ez jó pont kedves előző válaszoló. :D
Én meleg vagyok... a nálam kisebb és fiatalos kinézetű pasikat szeretem. :D Szóval nem hinném, hogy én lennék az egyetlen a világon, akinek tetszenek az efféle lányok/fiúk
Engem azért zavar mert olyan szép nőies nők vannak a környezetemben, akik kinéznek huszonvalahánynak.
Mr. Truth ha leírod hány éves vagy és honnan írsz, talán küldök!
6-os, igen, én is így vagyok vele! Mindenki cukinak, aranyosnak tart, de nem nőiesnek, inkább kislányosnak..
Én 20 éves fiú vagyok és múltkor elkérték a személyimet egy (16+)-os buliban. :O
Nem nézek ki húsznak, de ezt túlzásnak éreztem.
Engem nem zavar, csak amikor boltokban kotorhatom elő a személyit...
Ne érezd problémának! Majd amikor nem nézel ki 40 évesnek, csak 30-nak, majd akkor örülni fogsz ennek az adottságodnak. :D
Bocsi, akkor nem küldök, túl sok ismerősöm van onnan! :)
Majd ha idősebb leszek akkor szerintem is előny lesz, de most nem annak érzem :D
Köszönöm amúgy a válaszokat! Meglepő, hogy tetszik nektek ez a tulajdonságom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!