Hol lehet családszerető, családot már akaró férfiakkal ismerkedni?
Igaz, hogy még fiatal vagyok és nem időszerű egyelőre a kérdésem, de mostanság ha már ismerkedem, akkor azt tényleg olyan szándékkal teszem, hogy abból házasság és gyerekek legyenek. Viszont azokat, akikkel ismerkedem, ideig-óráig együtt is vagyok talán, megrémíti (huszonéves korosztály, mégis, mit vártam???), hogy én nem akarok a 3. x-ig várni mindezzel, hanem amint befejezem az egyetemet, munkát találok és már van keresetem, azonnal szeretnék családot (persze ezzel nem az első randin rohanom le az embert, hanem amikor jövőbeli tervekről van szó).
Hol tudnék olyan férfiakkal ismerkedni, akiket ez nem ijeszt el? Akik késznek érzik magukat a családalapításra, és nem rohannak sikítva világgá, amikor én közlöm velük a terveimet (merhogy hazudni és egymás idejét rabolni semmiképpen sem akarom).
Tudom, hogy nincs egy általános lelőhelye ezeknek a férfiaknak, de mégis, valamit tudtok mondani, ahol talán érdemes lenne keresgélni? Hozzátenném, hogy azért a 30+ korosztály nekem kicsit idősnek számít, mert még magam is fiatal vagyok, de mire időszerű lesz a kérdés, már el szeretnék a kapcsolattal is jutni odáig, hogy ezt meg lehessen lépni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
21/l
Nem azzal ijeszted őket el esetlegesen, hogy már a kapcsolat elején a családalapításról gyerekekről esküvőről beszélsz?
Mert kapcsolat eleén ha ez a fő téma úgymond, az nem mindig célravezető.
Ezt később kell felhozni mint témát.
Az alap az okés h te majd családot meg esküvőt akarsz, de ez mint első időkben lévő téma nagyon nem jó.
Nagyon korán felhozod a témát, az a baj. Ez olyan, mint mikor egy pasi már 2.-3. randin szerelmet vall a csajnak. Ez sem jó, mert akkor ott helyben vége általában.
Nem szabad ennyire előre tervezni, ha boldog vagy valakivel, akkor úgyis jönnek ezek a dolgok maguktól. Persze értem én, h nem akarsz olyan ember mellett élni, akiről évek után derül ki, h sosem akar gyereket. De akkor sem szabad elkapkodni ezt a témát.
Akkor is korai.
A házasság meg gyerek téma felvetése van ahol csak évek múltán jön elő.
Mert ha te első 1-2 hónap után közlöd h neked mik a terveid az életben, mi a sorrend, noss ez sok pasit megrémííszt.
Mert a kapcsolat elején kevesen tervezik az életüket a másikkal maximálisan közösen, mert nem ezaz első nekik, hogy felvéssék a terveket az életüket egy kősziklára mint a 10 parancsolatot.
ÉN azt mondom légy nyugodt ismerkedj, maximum annyit mondj idővel, hogy te majd valamikor szeretnél gyermeket meg esküvőt! DE! Kész ennyi slussz passz! Befejezve a téma.
Se az hogy "befejezem a sulit, dolgozok - házasság - gyerek aztán happy end.----#> ezt nem.
persze nyilván vannak kivételek....
Én ilyen vagyok és én is azt tapasztalom, hogy nem csak a fiatalok közt, de még a 30-as korosztályban is nehéz érett gondolkodású embereket találni. Mindenki csak szexkapcsolatra vágyik és szerintem ez kiábrándító. Én ilyet eleve nem akarok senkivel. Csak remélem, hogy egyszer találok normális lányt.
Mindenesetre ha család-centrikus vagy, az nem túl jól megy együtt az egyetemmel, ami után feltehetőleg lesz ugyan jól fizető állásod, de az valószínűleg majd a családoddal tölthető idő rovására fog menni. Persze ez a választott pályától is függ. De pl az üzleti életben a család hátránynak számít, mert ugye egy családos embernek nem a karrierje az első. (jobb esetben...)
Mindenesetre egyre kevesebben és kevesebben vagyunk család-centrikus személyek. Ez azért lehet, mert ma teljesen megszokott, hogy az emberek - főleg a fiatalok - csak a szexért vannak egymással és "á, úgysem Ő lesz a férjem/feleségem" hozzáállással gondolnak egymásra. Nem veszik észre, hogy csak egymás érzéseivel játszanak. Szomorú. :(
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!