A Csivava családszerető kutya?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 19:56
1/3 anonim válasza:
szerintem meg inkább egygazdás kutya,ami annyit tesz hogy 1 emberhez fog ragaszkodni inkább,hogy a többi családtagot hogy fogja megtűrni azt előre nem lehet megmondani.
2/3 anonim válasza:
Szerintem igen, a miénk az. Mindenki kiveszi a részét a foglalkozásból, volt már hogy az egész családdal mentünk a kutyasuliba. :)
3/3 anonim válasza:
Szia!
Az én csivavám csak engem szeret!!:)
Általában ez a fajta egygazdás kutya,tehát csak egy embert szeret akár egész életében de azt nagyon...
Este velem alszik és a szívemre szokta fajtani a kis fejét nagyon cuki...amúgy lány kutya 4éves és Lola a neve..:) Nagyon szeretem Őt rengeteg szeretetet ad...:)
Más kutya nem is kéne soha csak Ő...:) Idegenekkel távolságtartó az utcán viszont barátságos..de ha meglátogat minket valaki akkor ugat és jelez:)
Szeretem nagyon a csivavákat...:D 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!