Hogyan kéne hozzákezdenem? 18/L
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már fél éve nincs senkim, és már nagyon szeretnék... Sajnos nem vagyok az a fajta, akik után kapkodnak a fiúk. Barátnőm javaslatára bejelöltem pár velem egykorú fiút a facebook-on, vissza is jelöltek. A kérdés az lenne, hogy mit írjak nekik, ami nem annyira gáz és nyomulós? :/ Tudom hogy ez gy nagyon égő, de sajnos már minden mást megpróbáltam, köszönöm a válaszokat! :)2014. jan. 5. 13:44
3/9 anonim válasza:
Csak úgy bejelöltél randomra pasikat hát ilyet se hallottam még pedig 18/f-ként volt már pár érdekes dolog a sulimban de ilyen még nem!
4/9 anonim válasza:
A randik.hu-t próbáltad? Teljesen ingyenes, de nagyon részletes társkereső, én is ott vagyok fent! De akár én is szívesen megismernélek! :)
26/F
5/9 anonim válasza:
Nem tudom mit írj nekik. Viszont azt tanácsolom,hogy egyszerre csak egyel kezdj írogatni úgy mert ha egymás mellett válik komolyabbra 2 szál akkor elküldhetnek melegebb éghajlatra ha kiderül és teljes joggal!
6/9 anonim válasza:
Én szívesen beszélgetek veled. Bár 20 vagyok. :)
7/9 anonim válasza:
Semmit ne írj... Az túl ciki! Adj neki pár likeot. De ne 20-at... csak 2-3 képére. Esetleg írj neki egy hozzászólást, hogy "Milyen szép helyen voltál" vagy "Milyen jól áll a nap szemüveged" vagy hasonló semmitmondó, de figyelemfelkeltő hozzászólást. Ha tetszel neki, fog majd írni neked ő. Ha nem, akkor meg kár égesd magad azzal, hogy te írsz rá!
9/9 A kérdező kommentje:
Már csak abból indultam ki, hogy mikor rám írtak pasik, bejelöltek és rám is írtak ők maguk, csak ők elég egyértelműen másra mentek mint én... Ha ők megtehetik, én miért nem? Kezdem unni hogy mert lány vagyok csak várjak csendben hogy valaki esetleg észrevegye magát és lépjen...
2014. jan. 5. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!