Kéne egy barátnő, segítséget kérnék?
nálam ugyan ez volt, klikkesedés, no buli stb
ezt ne hagyd igy tovább, én is 18 évesen eszméltem hogy kéne csajozni stb
2 évig "könyörögtem" hogy menjünk, csináljunk vmit de semmi (!!) azota is mind a 4 ünk barátnő nélkül...
ha továbbra se akarnak semmit csinálni akkor passz, nekem az uj suli segitett vmennyire ... :D
20 f
Talán egy kicsit bátrabbnak kéne lenned. Próbálj meg változtatni egy kicsit a dolgokon.
Egyébként én i ugyanezzel a problémával küszködök, annyi különbséggel hogy én lány vagyok és a fiúk terén vagyok bajba.
18/L
Jajj, ne legyél már ennyire szűklátókörű kérlek!!!
Csak vannak lány ismerőseid akikkel szívesen összejönnél, vagy a barátnőik közül tuti akad egy-kettő!
Most komolyan!
Attól mert némelyikük kissé bolondos, vagy éppen olyannak néz ki amitől egyből előítéletek születnek róla, az még nem jelent azt, hogy az valóban úgy is van!
Ha nem beszélgetsz velük, akkor honnét tudod, hogy milyen a személyiségük?
Rosszindulattal, csak azok iránt érzünk leginkább akikkel valamilyen szinten versengünk- tehát a párkapcsolatot nemkimondottan ítélném el ez miatt!
Az egóval meg nincs semmi baj, az jó!- hiszen egy önálló, döntés képes embert jellemez akinek van önbecsülése, és önbizalma!
Neked talán nem is kellene úgymond "házinyúlra lőni", mert nem tudnád kezelni a helyzetet ha kicsit összezörrennétek!
Egyébként pedig 18 évesen sem vagy elkésve! Nincs sorkatonaság, ami újabb 1,5 évet elvenne tőled. Fel a fejjel, és ne legyen bátorságod leszólítani akár egy számodra idegen lányt is! Mégis mi bajod lesz?- max elver a pasija ha peched van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!