Kéne egy barátnő, segítséget kérnék?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 18 vagyok és még nem volt soha barátnőm. Amikor gimibe (0. ba) mentem, összejött a suli legrosszabb osztálya, ráadásul nagyon kemény volt a nyelv, így eléggé elment az élettől a kedvem. A következő évben összevontak a másik 0. osztállyal ami egy fokkal jobb volt, de még mindig rühelltem az egészet, nem sok pozitívumát láttam az életnek, vagyis csajozás kizárva. Tavaly kezdett alakulni egy kis klikk az osztályon belül és azóta jóban is vagyunk, csak elég zárkózott ebben a társaságban mindenki. Egész nap röhögünk a másik hülyeségein, és baromi jól érezzük magunkat, de nem járunk bulizni, se ismerkedni, és így egyedül én sem tudom hogy hogyan és hol lehetne ismerkedni. Szóval ha erre lehet értelmes válaszokat kapni akkor várom őket! 18/F2013. dec. 26. 21:35
11/14 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat! Utolsó, nevedre és korodra kíváncsi lennék.
2013. dec. 26. 22:26
12/14 anonim válasza:
A nick nevemmel sokra nem mész, az igait nincs az a pénz, hogy kiírjam ide, az életkorom és a nemem: 22/F
13/14 A kérdező kommentje:
Boccs..nemedre és korodra gondoltam.
2013. dec. 26. 22:32
14/14 anonim válasza:
Jah, értelek!
Komolyan, ne félj kezdeményezni! Látod, már neked is feltűnt, hogy nincs valami rendben! Légy elhatározott és ne add fel azért mert a lányok nagy része elutasít majd, lesz majd aki nem, és köztük lesz majd az a lány is aki a párod lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!