Te is magányos vagy?! Akkor szerintei itt az idő hogy ezt elolvasd!?
Figyelt kérdés
Te is egyedül vagy most?Szeretnél egy nőnemű barátot,esetleg egy barátnőt?:)
Nekem is hiányzik már valaki!
Ha gondolod írj! ( Nincs 18-as karika;) )
16/l Debrecen ( Ismétlem: Debrecen!)
2013. dec. 25. 10:50
1/10 anonim válasza:
Ha küldöl képet és tetszel akkor igen.
Küldök én is:)
17F
2/10 anonim válasza:
Jó a marketing szöveged :) ott van csak a baj, hogy debreceni vagy..
4/10 anonim válasza:
Ez a debreceni kijelentés annyit tesz, hogy csak Ottani emberekkel ismerkedsz/barátkozol?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem annyit tesz.De gondolom Te sem nagyon akarsz kapcsolatot kialakítani annyira egy olyan emberel,aki mondjuk 200-300 km-re van Tőled:)
2013. dec. 25. 11:21
7/10 anonim válasza:
Esküszöm, tisztára mint valami reklám:D A fejemben a tipikus reklám hangsúlyozás ment, miközben olvastam! Szenzációs.
8/10 anonim válasza:
Azt hittem most valami hosszas kioktatás és papolás fog következni a magányos emberek számára. :)
9/10 anonim válasza:
Én személy szerint nem nézem ki hol lakik. Minden értelmes ismeretségnek örülök, ha közel van ha nincs. Amúgy meg, idővel bármikor változhat.
10/10 A kérdező kommentje:
örülök ha van olyan ember,akinek szintén elnyerte e tetszését:)
2013. dec. 25. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!