Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor a nőkkel bunkó...

Most akkor a nőkkel bunkó kell hogy legyél vagy kedves aranyos?

Figyelt kérdés

Nem értem mi kell a nőknek. Voltam kedves az se sikerült, voltam bunkó az se. Haverom kis aranyos kedves fiú és neki mindig összejön.

Ebbél a kérdésnél, az erősítik, hogy bunkó kell lenni.

Most mi ez igaz?

Igazuk van a hozzászólóknak?

"Nincs értelme kedvesnek és toleránsnak lenni, ha a képedbe mosolyognak, meg azt mondják: "Milyen aranyos vagy" De valójában nem vagy férfi a szemükben. Érdekes, a nagypofájú bunkókra gerjednek, akik lealázzák őket. Mindenki előítéletes. Ezt nem lehet kigyógyítani az emberekből. Nem mondom azt, hogy minden nő r*banc. De hogy a pénz meghatározó érdek, az bizonyos. Innentől meg minden felszínes, nemde?"

"4es jól mondja,hiába vagy aranyos kedves,maximum "barát" lehetsz náluk több nem,de ha bunkó tapló állat vagy egyből odáig vannak érted meg vissza ,90%-ban sajnos ez megy."

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2014. jan. 4. 16:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Teljesen nőfüggő a dolog.

Hiába írják, hogy igenis bunkónak kell lenni, akkor is lesz jópár nő, aki nem arra vágyik.

A barátom végtelenül kedves, türelmes, tisztességes fiú, rettentően aranyos, és azonnal éreztette, hogy kellek neki, szeret engem, nem játszmázott. Mi lett belőle? Viszonoztam, és soha nem fordult meg bennem olyan, hogy ő ne lenne férfias, és hogy csak egy aranyos haver...:D

2014. jan. 4. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:
#10, hát a te esetedben lehet:D
2014. jan. 4. 18:42
 13/13 anonim válasza:
Ha kedves, aranyos valaki azzal a nagy rèszük visszaèl. Papucsnak lesz beállítva.
jún. 18. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!