Most akkor a nőkkel bunkó kell hogy legyél vagy kedves aranyos?
Nem értem mi kell a nőknek. Voltam kedves az se sikerült, voltam bunkó az se. Haverom kis aranyos kedves fiú és neki mindig összejön.
Ebbél a kérdésnél, az erősítik, hogy bunkó kell lenni.
Most mi ez igaz?
Igazuk van a hozzászólóknak?
"Nincs értelme kedvesnek és toleránsnak lenni, ha a képedbe mosolyognak, meg azt mondják: "Milyen aranyos vagy" De valójában nem vagy férfi a szemükben. Érdekes, a nagypofájú bunkókra gerjednek, akik lealázzák őket. Mindenki előítéletes. Ezt nem lehet kigyógyítani az emberekből. Nem mondom azt, hogy minden nő r*banc. De hogy a pénz meghatározó érdek, az bizonyos. Innentől meg minden felszínes, nemde?"
"4es jól mondja,hiába vagy aranyos kedves,maximum "barát" lehetsz náluk több nem,de ha bunkó tapló állat vagy egyből odáig vannak érted meg vissza ,90%-ban sajnos ez megy."
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Magabiztos, intelligens, érzékeny a nőkkel, illemtudó, mégis vagány. A vagányt nem olyan viharzó tinilegény-viselkedésre értem, hanem az élethez legyen benne szufla.
Pénze nem kell legyen, de ettől még simán lehet valaki ápolt, céltudatos.
Mert ha valakiben ezek megvannak, rengeteg lehetősége van az életben. És a lányok szeretik azokat, akik majd viszik is valamire. :)
Szerintem ezek a legfontosabbak.
Amúgy ha velem egy fickó k*csög lenne, tuti elvenné a maradék önbizalmam, és többé rá se néznék. Én az érzékeny, visszahúzódóbbakra bukom, ők sokkal őszintébbek.
Mert igen, a bunkózó hapsikban is van érzés, csak ők elrejtik, álarcként egy menő, érzéketlen figurát mutatnak. És ez nem jó, mert nem merik kimutatni az érzéseiket.
Persze a másik véglet, ha valaki túl ragaszkodó, na az legalább ennyire rossz tud lenni.
"Aurea mediocritas" mondás az élet minden egyes területére érvényes, szerintem.
:)
Én párom kedves volt velem, amikor ismerkedtünk. Kinyitotta az ajtót nekem, nem engedett fizetni...stb. De mellette határozott volt, és olyan apró dolgokat csinált akarva-akaratlanul, amik elbizonytalanítottak. Úgymond kicsit rossz fiú volt:D Amikor elköszöntünk egymástól, én vártam, hogy visszanézzen, de nem nézett vissza xD Vagy nagyon fázott a kezem, de ő meg nem fogta volna. Persze most már nem csinál ilyeneket, de ezek elbizonytalanítottak, hogy most akkor mit is akar:)
A lényeg, hogy jó fiúk legyetek, de legyen 20% nemtörődömség a lány felé, hogy ne érezze olyan magabiztosnak magát.:)
Utolsó válaszoló, KÖSZÖNÖM! :3 A számból vetted ki a szót!
Kedves Kérdező! Szerintem teljesen felesleges kialakítanod egy képet, amit a lányok elé tolhatsz... Hiszen, ha jobban belegondolsz, akkor nem is téged szeretnek. Akkor csak a kreált éneddel vannak, téged valójában nem is ismernek. Egy kapcsolat nem épülhet színjátékra. Add önmagad! Ha valaki szeret, önmagadért szeressen, ne azért, aki lettél a kedvéért, mert AZ NEM TE VAGY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!