Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor a nőkkel bunkó...

Most akkor a nőkkel bunkó kell hogy legyél vagy kedves aranyos?

Figyelt kérdés

Nem értem mi kell a nőknek. Voltam kedves az se sikerült, voltam bunkó az se. Haverom kis aranyos kedves fiú és neki mindig összejön.

Ebbél a kérdésnél, az erősítik, hogy bunkó kell lenni.

Most mi ez igaz?

Igazuk van a hozzászólóknak?

"Nincs értelme kedvesnek és toleránsnak lenni, ha a képedbe mosolyognak, meg azt mondják: "Milyen aranyos vagy" De valójában nem vagy férfi a szemükben. Érdekes, a nagypofájú bunkókra gerjednek, akik lealázzák őket. Mindenki előítéletes. Ezt nem lehet kigyógyítani az emberekből. Nem mondom azt, hogy minden nő r*banc. De hogy a pénz meghatározó érdek, az bizonyos. Innentől meg minden felszínes, nemde?"

"4es jól mondja,hiába vagy aranyos kedves,maximum "barát" lehetsz náluk több nem,de ha bunkó tapló állat vagy egyből odáig vannak érted meg vissza ,90%-ban sajnos ez megy."

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2014. jan. 4. 16:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem. Határozott, magabiztos, de közben tisztelettudó, nem "nyálasan" érzékeny.
2014. jan. 4. 16:46
 2/13 SullaFelix89 ***** válasza:
60%
Nőfüggő ez is te szerencsétlen.....
2014. jan. 4. 16:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Sajnos még mindig nem tudatosult bennetek,hogy a társkeresési szempontok mindenkinél egyéniek.Ami nálam bejön,az lehet,hogy másnál kizáró ok,és fordítva.Én szeretem például a visszafogottabb,régi vágású srácokat,másnak más az ízlése.Arról nem beszélve,kihez ki illik.Nyilván egy intelligens,udvarias,csendes típushoz nem egy party királynő való,akin átment a fél város,az nyilván a bunkókat preferálja.Persze ez fordítva is igaz.
2014. jan. 4. 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
A legfontosabb, h jól nézz ki. Ha csúnya vagy, lehetsz kedves is, bunkó is, nem fogsz elérni semmit. Ha jóképű vagy, szintén mindegy a stílusod, kelleni fogsz a csajoknak. A kettő között többre mész a bunkósággal.
2014. jan. 4. 16:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Magabiztosság! Ez ellengedhetetlen. Az esetek 90%-aban ezt preferálják a nôk. Az összes többi tulajdonság közott,meg kell találni az arany középutat.Vagyis kicsit mindenbõl kell adni.
2014. jan. 4. 16:55
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Magabiztos, intelligens, érzékeny a nőkkel, illemtudó, mégis vagány. A vagányt nem olyan viharzó tinilegény-viselkedésre értem, hanem az élethez legyen benne szufla.

Pénze nem kell legyen, de ettől még simán lehet valaki ápolt, céltudatos.

Mert ha valakiben ezek megvannak, rengeteg lehetősége van az életben. És a lányok szeretik azokat, akik majd viszik is valamire. :)

Szerintem ezek a legfontosabbak.

Amúgy ha velem egy fickó k*csög lenne, tuti elvenné a maradék önbizalmam, és többé rá se néznék. Én az érzékeny, visszahúzódóbbakra bukom, ők sokkal őszintébbek.

Mert igen, a bunkózó hapsikban is van érzés, csak ők elrejtik, álarcként egy menő, érzéketlen figurát mutatnak. És ez nem jó, mert nem merik kimutatni az érzéseiket.

Persze a másik véglet, ha valaki túl ragaszkodó, na az legalább ennyire rossz tud lenni.

"Aurea mediocritas" mondás az élet minden egyes területére érvényes, szerintem.

:)

2014. jan. 4. 17:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Én párom kedves volt velem, amikor ismerkedtünk. Kinyitotta az ajtót nekem, nem engedett fizetni...stb. De mellette határozott volt, és olyan apró dolgokat csinált akarva-akaratlanul, amik elbizonytalanítottak. Úgymond kicsit rossz fiú volt:D Amikor elköszöntünk egymástól, én vártam, hogy visszanézzen, de nem nézett vissza xD Vagy nagyon fázott a kezem, de ő meg nem fogta volna. Persze most már nem csinál ilyeneket, de ezek elbizonytalanítottak, hogy most akkor mit is akar:)

A lényeg, hogy jó fiúk legyetek, de legyen 20% nemtörődömség a lány felé, hogy ne érezze olyan magabiztosnak magát.:)

2014. jan. 4. 17:27
 8/13 anonim ***** válasza:
88%
Legyél önmagad!
2014. jan. 4. 17:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló, KÖSZÖNÖM! :3 A számból vetted ki a szót!

Kedves Kérdező! Szerintem teljesen felesleges kialakítanod egy képet, amit a lányok elé tolhatsz... Hiszen, ha jobban belegondolsz, akkor nem is téged szeretnek. Akkor csak a kreált éneddel vannak, téged valójában nem is ismernek. Egy kapcsolat nem épülhet színjátékra. Add önmagad! Ha valaki szeret, önmagadért szeressen, ne azért, aki lettél a kedvéért, mert AZ NEM TE VAGY!

2014. jan. 4. 18:24
 10/13 anonim ***** válasza:
A "legyél önmagad" a leghaszontalanabb tanács, amit adni lehet.
2014. jan. 4. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!