Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ez a gyerek tényleg...

Lányok! Ez a gyerek tényleg ennyire jól néz ki, hogy mindenki oda van érte?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 4. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
ne légy féltékeny.. ha már nem vagy szép, akkor tanulj, hátha eszed lesz...
2014. jan. 4. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ez a csávó nem szexi. a haja mint egy görényé -.- undoritó
2014. jan. 4. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
nem néz ki jól.talán nem is azért vannak oda érte
2014. jan. 4. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem néz ki jól!Sőt,undorító.
2014. jan. 4. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Epic brutál ecset ork. Valamiért ez ugrott be, mikor ránéztem. Attól még lehet kedves.
2014. jan. 4. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez biztos ilyen menő gyerek. Tán az is lehet, hogy nagy a f::sza.

Az akkori idősebbeknek biztos én is irritáló voltam tizenévesen, de ütni tudnám a fejét egy tepsivel a mai srácoknak, ahogy kinéznek. Főleg emiatt a mesterkélt retro miatt. Nem így néztünk ki a 80-as években. Nyugaton sem.

F39

2014. jan. 4. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:
inkább tele vannak pénzel, nameg mellé még jónagy papucs is, és lesi a csja mindne kívánságát.
2014. jan. 4. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:
ronda nem jön be
2014. jan. 4. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Tökéletes! Még a sarkokat is percízen ki tudnám festeni vele... :D Amúgy ha nem csak a feje tetejére növesztene hajat, még talán az is lehet, hogy kifejezetten tetszene. De ha amúgy kedves és szeretni való, meg nem tökhülye, akkor ez sem zavar.

Nekem nem nagyon az igényeim. :D Nem eseteim a "páwák", de ha belsőre stimmel, egészséges szinten van az önbizalma, meg úgy az alap emberi értékek (kedvesség, hűség, alapműveltség fele minimum, tisztességesség, figyelmesség, kis humor) nem tud eléggé taszítani ahhoz, hogy azt mondjam, nem. Ad a külsejére, az ápoltság pedig általában nem stílus függvénye.

Mondhatjátok, hogy hogy nézek ki belőle normális belsőt, meg minden, de ismerek olyant, aki még tőle is szélsőségesebben néz ki, és belsőre meg lekőrözi milliószor tudásra és emberileg is azokat, akiknek "elitebb" belsőt sugall a külseje.

17l

2014. jan. 4. 16:13
 10/10 Freezyee válasza:
olyan szép mint 3 másik etiop xD
2014. jan. 5. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!