Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Reménykedhetek a szerelemben?...

Reménykedhetek a szerelemben? Ti mit tanácsoltok hogy álljak neki a párkeresésnek?

Figyelt kérdés
Tudni kell rólam azt is hogy nagyon könnyen zavarba jövök ....Néhány hónapja volt egy távkapcsolat próbálkozásom de csak 1-szer találkoztunk márciusba töltőm a 18-at és nem igazán járok discoba stb. Az az elvem hogy csak olyan embertől szeretnék bármit is aki szeret. Bármi tanács jöhet csak őszintén.

2014. jan. 3. 01:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Fiú,laány?
2014. jan. 3. 01:15
 2/10 anonim ***** válasza:
próbáld suliban, baráti körben...
2014. jan. 3. 01:18
 3/10 anonim ***** válasza:

kb. én is ilyen vagyok vicces meg udvarias csak folyton izgulok :(

fiú vagy, vagy lány

2014. jan. 3. 01:20
 4/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok ez lemaradt bocsi
2014. jan. 3. 01:20
 5/10 anonim ***** válasza:
az a gond, hogy lehet valaki csak kicsit később szeretne meg.
2014. jan. 3. 01:21
 6/10 anonim válasza:

Nem tudom te, hogy nézel ki és megbántani sem akarlak, csak az igazságot mondani, lányoknál 80%-ban a kinézet számít.

17/f

2014. jan. 3. 01:29
 7/10 A kérdező kommentje:
öööh igaz hogy nem vagyok ép egy anorexiás de a külsőmre nem igazán panaszkodhatok ...
2014. jan. 3. 01:34
 8/10 anonim ***** válasza:

NEKED számít nagyon a külső nem a fiúknak:D

Próbálj házibulikba menni,vagy sport,tánctanfolyam..

2014. jan. 3. 01:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát nem épp ezt tapasztaltaltam :S ...
2014. jan. 3. 01:41
 10/10 anonim válasza:

Társkeresővel én is próbálkoztam,de szerintem hülyeség volt. A való élet a fontos...Még bőven nem maradtál le semmiről.

Nálam mégrosszabb a helyzet, 18 éves vagyok,de még barátnőm sem volt..de én optimistán állok hozzá a dolgokhoz,bízva benne,hogy megtalálom az igazit..

Amúgy az,hogy nem jársz discoba szerintem még jó is..Engem hívtak haverok házibulikba,discoba,de valahogy nem jött be.

Ne keseredj el ha még nem találtad meg az igazit.

2014. jan. 3. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!