Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Remenykedhetek meg benne?
Figyelt kérdés
Tehat van egy osztalytarsam, aki odajott hozzam, es mondta hogy az o legjobb baratjanak tetszem. De a gond az, hogy nekem epphogy az osztalytarsam tetszik, nagyon jo baratok vagyunk, ismerjuk egymast jol, epp ezert nem akarom,hogy elveszitsem, ha megmondom neki, hogy tobbet akarok. Most egy ideje jobban meggondoltam magam, es beszeltem is a baratjaval, es tenyleg helyes fiu. Kb 3x beszeltunk, s utana, immar 2 hete semmit. S utana most egy hete eszrevettem, h egy lany kiirta egy kozossegi portalon a profiljara, h "szeretlek", es o meg kitett kepet is, hogy hogyan csokoloznak. Elegge rosszul esik, hogy ezt tette, talan az volt a baj, hogy most elmentem nyaralni 3 hetre, es neki nem volt turelme varni ram? Es szeptembertol meg ugyanabba a suliba fogunk jarni. Amugy az osztalytarsam is talalt maganak egy baratnot...:( Remenykedhetek meg valamiben ot illetoen?2012. aug. 28. 16:48
1/3 anonim válasza:
Reménykedni reménykedhetsz, de ha tényleg tetszik neked, és jóba is vagy vele, ne hagyd hogy olyan könnyen elvegyék tőled. Beszélj vele minél többet, és utalgass arra hogy tetszik neked.:)
2/3 anonim válasza:
reménykedhetsz, aztán meg ki tudja. De igen, NE add fel! Hajrá!
3/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat ;))
2012. aug. 28. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!