Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félős, de nagyon jó pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félős, de nagyon jó pasi vagyok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sok csaj megnéz meg minden, de nagyon félek hogy elszúrnám az ismerkedést, randit és béna lennék az ágyban, hogy gyakoroljak mit csináljak, mert így nagyon tré hogy nem merek beszélni velük
2012. aug. 27. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Engem is megnéznek, sőt, mosolyognak is rám a lányok... mert olyan okádékul nézek ki... ;D
2012. aug. 27. 20:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Légyszi normális válaszokat, és ne mondj ilyen ostobaságokat! :)
2012. aug. 27. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Semmi gond, 9 pontos vagy, ennyi...
2012. aug. 27. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
13%

Aki többnek és jobbnak hiszi magát egyes társainál az kapzsiságra utal. És a kapzsiság a féltékenység ikertestvére.

Féltékeny vagy másokra, és ez által magadnak akarod kiket nem kaptál még meg és vágsz rá.

2012. aug. 27. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
Ez nem ostobaság. Nem csak azért tudnak megnézni valakit, mert olyan hej, de jól néz ki... Üdv a valóságban!
2012. aug. 27. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomtréning. Elég sok cikket meg tanácsot találsz, ha utánakeresel a google-ban. Szerintem a legegyszerűbb, ha elkezdesz flörtölni ismeretlenekkel. Mondjuk rámosolyogsz egy szimpi csajra az utcán. Minden nap mondjuk 1-2-re. Sok önbizalmat tud adni, ha visszamosolyognak, még akár ismerkedni is lehet, és ha nem reagálnak, akkor sincs semmi, úgyse látod viszont többet.

A szexen meg ne parázz. Ha elsőre ügyetlen is leszel, belejössz, arról nem is beszélve, hogy a másik fél nagy eséllyel még jobban fog izgulni, mint te =)

2012. aug. 27. 20:36
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Egy félős pasi nem lehet nagyon jó. Egy pasi fő erénye a bátorság.
2012. aug. 27. 20:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem is az önbizalmammal van baj, hanem nem tudom, tartok attól hogy nagyon leégnék, meg úgy a csajoknak nagyok az elvárások ha egy fiú jól néz ki mert azt hiszik akkor már sok csaj megvolt neki és mindig tudja mit kell mondani tenni.

Dehát én még egy nyomi csajozós szöveget trükköt se tudok, nemhogy mindet :D

2012. aug. 27. 20:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon hasonló helyzetben vagyok. Itt bővebben olvashatsz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. aug. 27. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. aug. 28. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!