Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csajok mernek csinálni...

A csajok mernek csinálni ilyeneket a magas, állat pasikkal, hogy pl kilökdösni öket a kapun, mikor a srác fel akarna jutni a csajhoz a lakásba?

Figyelt kérdés

Most olyan szitura kell gondolni, hogy már látszik, hogy lesz valami, csak a csaj MUSZÁJBÓL utasitja vissza a csávot, hogy ne tünjön könnyen megkaphatónak.

Mondjuk én nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen izmos, magas csávót egyáltalán meg mer e mozditani egy ilyen kis 50 kilós nöcske...

2014. jan. 2. 21:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
annak szól, aki azt álltitja hogy sokat csajozott, de sose ütközött ellenállásba.
2014. jan. 2. 22:04
 12/18 AndrejjaMarijann ***** válasza:
Bajok vannak a világgal,ha az ilyen tahók is tudnak már helyesen írni.
2014. jan. 2. 22:05
 13/18 A kérdező kommentje:
inkább örülnél, hogy jol müködik a közoktatás... khm...
2014. jan. 2. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:

11

Olyat nem írt senki. Te meg vigyázz, nehogy a rendőrök vigyenek ki, ha ilyen magabiztosan mész be más lakásába!

2014. jan. 2. 22:15
 15/18 A kérdező kommentje:
nyilván ha már 20 perce sétálok a csaj után és csak annyit mond, hogy "miért nem megyek haza", akkor nem fogom otthagyni, mert ha annyira le akarna rázni, akkor azt mondaná, hogy "takarodjak haza"....de ez az első lerázás csak szinjáték.
2014. jan. 2. 22:17
 16/18 A kérdező kommentje:
meg föleg hogyha előtte már smároltam vele, akkor nem igazán hinném, hogy le akar rázni. Meg akkor megmondaná normálisan. Ha nem tudja megmondani normálisan, akkor idióta.
2014. jan. 2. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:

beteg állat vagy!

fel fognak egyszer jelenteni nemi erőszakért téged gyökér. 30 múltam de nem lökdösött még ki csaj és nem mondta, hogy menjek haza.

2014. jan. 2. 22:22
 18/18 anonim ***** válasza:

a csaj után sétálsz = beteg vagy

amikor a csaj mellett sétálsz és beszélget az egy ismerkedés.

2014. jan. 2. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!