Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Randi vagy nem randi?

PaRtY BoY kérdése:

Randi vagy nem randi?

Figyelt kérdés
22 éves Fiú vagyok. Tegnap este az egyik közösségi oldalon, egy lányra írtam rá. Elég jól elbeszélgettünk olyannyira hogy tegnap megkérdeztem nem e lenne kedve sütizni, és igent mondott mivel jobban szeret élőbe beszélgetni mint itt interneten. nincs párja, viszont nem tudom eldönteni hogy most vajon azért találkozik velem mert pasit akar, vagy csak mert új ismerőst szeretne? Kérlek segítsetek, mi a véleményetek!

2014. jan. 2. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Pasit :)
2014. jan. 2. 18:54
 2/5 WheneverYouWant ***** válasza:
majd kiderül idővel ne görcsölj rá. érezzétek jól magatokat és majd lesz ami lesz.
 3/5 anonim ***** válasza:
Randi = randevú = rendez-vous = találkozó. Mi a kérdés?
 4/5 A kérdező kommentje:
Reméljük igazad lehet! :)
 5/5 fahéjas Alien ***** válasza:
Most miért tulajdonítasz ekkora jelentőséget egy találkozónak? - mármint miért akarod mindenáron ráhúzni a randi szór... fölös ennyit görcsölni. Nem is ismered a lányt, találkoztok, kicsit megismeritek egymást... ha ezek után szeretne veled találkozni úgy, akkor az már randi lesz.
2014. jan. 2. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!