Lányok szerintetek hülyeséget csináltam?
Nem voltál hülye, csak megspóroltad a gázspray-t az arcodból.
Ilyen nyomorultan, hogy ismeretlenül moziba hívod nem ismerkedünk. F
Szerintem el kellett volna hívnod. Ha úgy sem ismered és nem is találkoztok többé, akkor nem mindegy ha nemet mondd?
Ja várj bocsi, én fiú vagyok.
Szinte biztos h nem ment volna el veled csak így a semmiből moziba. :D Nyilvná ő is ment valahova.
De megszólíthattad volna, és ha bejössz neki lehet lett volna rá esély a későbbiekben.
Nem mentem volna.
Eleve senki nem várja, hogy dobjam félre minden eltervezett programom (bármi legyen is az) egy vadidegen kedvéért. Ha ismerkedni akarsz, akkor kérd el a számát, és apránként győzd meg, hogy el akarjon veled menni moziba.
Különben is, első randira mozi a legnagyobb hülyeség, még beszélgetni sem lehet!
Butus!!!
Nem szabad elszalasztani a lehetoseget!!! Ha nemet mond na puff ugyse talalkoztok tobbet es kit erdekel ha hulyenek nez... te kedves akartal lenni es udvarias!!! Vessen magara h elszalasztotta a lehetoseget!!! ;))
Ezt tapasztalatbol mondom...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!