Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok szerintetek hülyeséget...

Lányok szerintetek hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
Szokás szerint egyedül mentem megint moziba :) és vártam a buszra egy külvárosi megállóban állt ott egy lány és nézegette a menetrendet és szimpatikusnak tűnt eléggé meg szép is volt nagyon, egyszer csak átvillant az agyamon, hogy megyek a moziba tök egyedül, miért ne hívhatnám el, biztos örülne neki. Már a szándék megvolt, mikor megijedtem attól, hogy mi lesz ha nemet mond és hülyét csinálok magamból, meg már szürkület volt és lehet h túl fiatal is volt hozzám, nem tudom. Így végül nem mertem megkérdezni, pedig nagyon örültem volna, ha meghívhattam volna őt, végre nem egyedül mentem volna moziba. Bár az hozzátartozik még a storyhoz, hogy másik buszra szállt végül fel, tehát lehet h volt vmi programja másfele. Nem tudom, de lehet h örült volna a lehetőségnek és bejöttem volna neki és eljött volna velem. Szerintetek hülye voltam, h nem mentem oda, ti hasonló helyzetben eljöttetek volna egy ismeretlen sráccal?

2014. jan. 2. 17:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem. Nem mentem volna el.
2014. jan. 2. 17:23
 2/19 SullaFelix89 ***** válasza:
51%

Nem voltál hülye, csak megspóroltad a gázspray-t az arcodból.

Ilyen nyomorultan, hogy ismeretlenül moziba hívod nem ismerkedünk. F

2014. jan. 2. 17:24
 3/19 A kérdező kommentje:
lánynak érzed magad utolsó?
2014. jan. 2. 17:25
 4/19 anonim ***** válasza:

Szerintem el kellett volna hívnod. Ha úgy sem ismered és nem is találkoztok többé, akkor nem mindegy ha nemet mondd?

Ja várj bocsi, én fiú vagyok.

5/19 anonim ***** válasza:

Szinte biztos h nem ment volna el veled csak így a semmiből moziba. :D Nyilvná ő is ment valahova.

De megszólíthattad volna, és ha bejössz neki lehet lett volna rá esély a későbbiekben.

6/19 A kérdező kommentje:
szörnyű hogy ilyen visszautasító mindenki
2014. jan. 2. 17:26
 7/19 A kérdező kommentje:
am meg 2-es elég beteg világképed van ahol gázsprayvel fújnak le, mert megkérdezel egy lányt, hogy meghívhatod e egy moziba ma este?
2014. jan. 2. 17:31
 8/19 A kérdező kommentje:
értelmes válaszok még? Lányok mit gondoltok?
2014. jan. 2. 17:32
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem mentem volna.

Eleve senki nem várja, hogy dobjam félre minden eltervezett programom (bármi legyen is az) egy vadidegen kedvéért. Ha ismerkedni akarsz, akkor kérd el a számát, és apránként győzd meg, hogy el akarjon veled menni moziba.

Különben is, első randira mozi a legnagyobb hülyeség, még beszélgetni sem lehet!

2014. jan. 2. 17:42
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Butus!!!

Nem szabad elszalasztani a lehetoseget!!! Ha nemet mond na puff ugyse talalkoztok tobbet es kit erdekel ha hulyenek nez... te kedves akartal lenni es udvarias!!! Vessen magara h elszalasztotta a lehetoseget!!! ;))

Ezt tapasztalatbol mondom...:)))

2014. jan. 2. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!