Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok szerintetek hülyeséget...

Lányok szerintetek hülyeséget csináltam?

Figyelt kérdés
Szokás szerint egyedül mentem megint moziba :) és vártam a buszra egy külvárosi megállóban állt ott egy lány és nézegette a menetrendet és szimpatikusnak tűnt eléggé meg szép is volt nagyon, egyszer csak átvillant az agyamon, hogy megyek a moziba tök egyedül, miért ne hívhatnám el, biztos örülne neki. Már a szándék megvolt, mikor megijedtem attól, hogy mi lesz ha nemet mond és hülyét csinálok magamból, meg már szürkület volt és lehet h túl fiatal is volt hozzám, nem tudom. Így végül nem mertem megkérdezni, pedig nagyon örültem volna, ha meghívhattam volna őt, végre nem egyedül mentem volna moziba. Bár az hozzátartozik még a storyhoz, hogy másik buszra szállt végül fel, tehát lehet h volt vmi programja másfele. Nem tudom, de lehet h örült volna a lehetőségnek és bejöttem volna neki és eljött volna velem. Szerintetek hülye voltam, h nem mentem oda, ti hasonló helyzetben eljöttetek volna egy ismeretlen sráccal?

2014. jan. 2. 17:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
jó legközelebb elhívom a kiszemeltet, max ha nem ér rá akkor megkérem h csörgessen már meg a mobiljával és majd beszéljünk meg egy talit
2014. jan. 2. 18:05
 12/19 tevetke ***** válasza:

Én lányként is azt mondom, hogy helytálló lehet a gázsprays dolog. Egy vadidegennel csak így tuti nem mennék el moziba. Esetleg leállhattunk volna beszélgetni, amíg nem jön a busz és talán elfogadnék egy randimeghívást, ha elég meggyőző vagy... :)

25N

2014. jan. 2. 18:16
 13/19 A kérdező kommentje:
most gasspray vagy "elfogadnék egy randimeghívást"? azért nem mindegy
2014. jan. 2. 18:17
 14/19 tevetke ***** válasza:

Ha ezzel állsz rögtön oda, az azért elég gyanús és aggodalomra adhat okot, este, sötét, ismeretlen férfi... érted...

Viszont, ha szimplán beszélgetést kezdeményeznél, aztán megbeszélnénk, hogy majd valamikor találkozhatnánk, olyan helyen, amibe ugye a lánynak is van beleszólása (mondjuk olyan kávézó stb, ami forgalmasabb). Azért ez így biztatóbban hangzik, nem?! :)

2014. jan. 2. 18:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Én lányként mondom, hogy nem mennék el moziba egy vadidegen emberrel. Kitudja mit csinálna velem, a mozi meg csak álca. Manapság nem lehet bízni az emberekben, ezért nagyon ritka az olyan lány aki ebbe simán belemenne.
2014. jan. 2. 19:04
 16/19 A kérdező kommentje:
am nem vagyok az a bűnöző alkat, nem vagyok sem magas, sem izomkolosszus átlagosnál kicsit alacsonyabb és tisztán rendben tartom a ruháimat, arcom is elég kedves és "ártatlan" :) nem vagyok egy ijesztő jelenség
2014. jan. 2. 20:06
 17/19 anonim válasza:

Szerintem hulyeseget csinaltal, hogy nem szolitottad le, de a mozi az sok.

Odaszolsz neki, hogy melyik buszra var, vagy segitsel-e kiigazodni a menetrenden, vagy akarmi. De rogton mozi? Tutti hogy nem talalsz olyan lanyt, aki erre igent mondana. Ha viszont megis talalsz, akkor soha ne felejtsd, hogy az a lany masnak is ilyen konnyen igent tud mondani, es ha esetleg vmi komolyabb lenne koztetek, parazhatsz, hogy barmikor barki elcsalhatja moziba, aki egy kicsit izmosabb, magasabb stb.

Nyugodtan ismerkedj idegenekkel az utcan, de az eg szerelmere, el ne hivd oket moziba, mert azzal csak elijeszted oket.

En peldaul meg a parommal se mennek moziba, mert inkabb megvarom mig a film kijon lemezen es az otthon kenyelmebol, pizsamaban megnezem es akkor allitom le amikor akarom es nem kell a tobbiek kukorica csorgeset meg telefon pittyegeset hallgatni es lemaradni ertekes percekrol ha ki kell menni pisilni...

2014. jan. 3. 21:26
 18/19 anonim válasza:

Milyen értelmes válaszra vársz most úgy komolyan??? Aki azt mondja, hogy hülyeség lett volna elhívni moziba, annak a válasza értelmetlen??? Nem is értem hogy mi a kérdésed, mert te csak arra mondod hogy értelmes válasz, aki azt mondja hogy el kellett volna hívnod moziba... Elég szánalmas felfogás. -.-

Plusz nem kellett volna elhívni moziba, nagyon gáz lett volna...

2014. jan. 4. 03:50
 19/19 anonim válasza:
Ez jo sztori amugy :D igy parnap mulva meg ide irnam hogy Èn se mentem vna el de ha esetleg valaki aki helyes ès szimpatikus srac leszolitana a buszmegalloba es jot dumalnank az tok kiraly lenne...mèg ha esetleg fiatalabb alacsonyabb is jo dumalni ha egyedul vagy a buszon(de csak szimpatikusakkal alnek le fumalni :DD)
2014. jan. 6. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!