A csinos csajokat is felszedi valaki?
Csinos alatt itt azt értem, hogy néz ki valahogy és nem küszködik jelentős súlyproblémákkal, nem ragyás a bőre, stb.
Tegnap netről összekukáztam egy csajt és bedumáltam magam, hogy találkozzon velem. Mivel eleve voltak fenn privátba ilyen bugyis képei, igy egyértelmü volt, hogy mire kapható.
Aztán feldumáltam magam egészen a lakásába, de amugy egész végig ugráltatott és szivatott. Pl ki akart lökdösni a házkapun meg a lakásajtón.
Aztán amikor már benn voltunk és levette a kabátját, akkor nekem átkattant a kapcsoló és lehordtam, hogy mégis mit képzel magáról, hogy engem itt ugráltat, miközben én sokkal jobban nézek ki pasiként, mint ő a csajok közt, és örülne, hogy valaki egyáltalán ráfanyalodik.
Nekem tényleg eldurrant az agyam, mert eszembe jutott, hogy a jóképü srácokkal meg a szexi csajok mennek el ilyen egyszerüen (vagy még egyszerübben)...engem meg itt csicskáztat egy ronda csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!