Ha én 50kilós srácként is jól érzem magam a bőrömben, vagyis inkább sajnálok egy rakaás pénzt kidobni a gyúrásra, akkor van lány szerintetek, aki elfogadna így engem?
ha bu*isan öltözködnél akkor még jó pont is lehetne egy lánynál hogy fel tudná venni a ruháidat....
amugy meg fegyenc edzés az nem kerül semmibe...
Szánalomra méltó vagy. Ide jössz okoskodni, felteszel egy kérdést, amire minden olyan választ lehurrogsz, ami neked nem tetszik. Mégis, mit vársz? Hogy lányok tucatjai írjanak most rajongói leveleket neked? A nők az egészséges kinézetű férfiakat szeretik, ez evolúciós hagyaték, és egy vasággyal ötven kilós gizda srác marhára nem a tipikus, életerős humanoid mintapéldája, akármennyire is jól érzed magad.
Ha végigolvasom a kérdést, csak egy nyafogó akárkit látok, aki kétségbeesetten próbálja a lustaságát és személyes igénytelenségét a pénztelenség szánalmas álcája mögé rejteni. Ne mondd már, hogy a mai Magyarországon van olyan ember, akinek nincs pénze arra, hogy egészségesen EGYEN, de arra igen, hogy fizesse az INTERNET havidíját, mellé gondolom telefonra is van előfizetése, meg minden lószar.
A legröhejesebb az volt, amikor a második válaszolót lehurrogtad, mintha a csirkemell és a rizs a felső tízezer kiváltságai lennének.
Na ide figyelj: biztosan van lány, aki elfogad így, mert szinte minden embernek összejön egy pár 35-40 éves korára, akármennyire előnytelen külsőt is adományozott neki a sors.
Ha te ennél többet akarsz, akkor emeld fel a segged, ne a neten rinyálj, kezdj el szaros fekvőtámaszokat meg szálkásító gyakorlatokat csinálni, ha meg olyan csóró vagy, akkor mondd le a szaros neted, mert az egy LEHETŐSÉG, míg normális étrendet fenntartani LÉTSZÜKSÉGLET. De szerintem egyszerűen csak be akarod bizonyítani a világnak, hogy hiába akarsz jól kinézni, nincs pénzed ételt venni, ezért nem lehet. Mindent megpróbáltál, a szándék a lényeg, jöjjenek a nők.
Ez nem így működik, kölyök.
Szerintem még nálad is vékonyabb vagyok és egyszerűen nem szedek fel semmi plusz kilót, de nem ez a lényeg.
Egyszer-kétszer voltam konditerembe és odajött hozzám egy srác, azt mondta, hogy ha hazamegyek akkor egyek meg 5 zsömlét. Ennyi. Nem kell mindennap rántott húsokat enni, meglehet oldani szegényen is az edzést, csak kitartás kell hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!