Miért vonzom a bunkókat? :D
Szerintem ez egyébként egy vicces kérdés, és tényleg, előre is bocsánat az általánosításért.
Tehát, sztori:
Barátnőmet múltkor elhívta egy srác randizni. Szegény, nem éppen helyes, sőt, és olyan visszahúzódó, de olyan rendes, mondjuk az a tipikus kocka, de mégegyszer hangsúlyoznám, hogy kedves, rendes satöbbi. Errefel mondja barátnőm, hogy őt mindig csak az ilyenek találják meg. És egyébként igen, őt elég sokszor megtalálják az ilyenek.
Ezzel szemben elgondolkoztam, hogy nálam kik próbálkoztak be. És azok a tipikus bunkók, akik amúgy jófejek, menők, helyesek, viszont csak egy dologra lehet tőlük számítani. De az utóbbi időben nagyon sok ilyen volt.
Kérdésem pedig az lenne, hogy egyáltalán arany középút létezik? :D Najó, nem ez lenne a kérdésem, hanem hogy mit csinálok, hogy nálam csak ilyenek próbálkoznak? Miért pont engem találnak meg, mit csinálok? Meg lettem bélyegezve, hogy a bunkóknak legyek egész életemben a prédája? :O
Ezer éve annak, hogy ilyen kedves-rendes kocka keresett meg. :/
Bocs, amiért azonnal a külsőségekre térek rá, de..
- a kockák általában nem néznek ki jól
- a tipikus bunkó, alfahím típusú srácok viszont legtöbbször nagyon is vonzóak
Nem lehet, hogy külsőre inkább a második típusúakra hajazol -tehát szép vagy - és ezért próbálkoznak nálad?
Hűha. :D Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nem tudom, lehet - az önbizalmam sohasem volt a fellegekben, az tény. Mindenesetre, ez mind szép és jó, csak általában a bunkók nem is épp a megbízhatóságukról, meg a rendességükről híresek, vagyis én ilyennel nem találkoztam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!