Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért pont őket vonzom?

Miért pont őket vonzom?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Azt vettem észre, hogy CSAK az idősebb férfiak (kb.30 felettiek, tudom nem idős de hozzám képest az) és a cigányok akarnak ismerkedni velem (semmiféle negatív értelem, vagy rasszizmus). Nekem ők nem jönnek be. Viszont mást meg nem érdeklek, legalábbis úgy tűnik. Miért van ez?
2013. júl. 20. 14:44
 1/6 anonim válasza:
lehet, hogy kisebb apakomplexusod van a 30 feletti pasikkal ha pedig romák akarnak veled ismizni, túl sokat szoliztál.
2013. júl. 20. 14:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, elég fehér bőröm van :D mondjuk most egy kicsit megfogott a nap, de tökmindegy :D Emiatt gondolkoztam el azon, hogy mi van vajon cigányos a fejem vagy mi?
2013. júl. 20. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivan, ha túlságosan is jól nézel ki? A legtöbb lányt én speciel nem merek leszólítani, mondván, hogy mégis mit akarna egy olyan lány tőlem. :D

Vagy lehet, hogy egyszerűen csak idősebbnek nézel ki a korodnál.

18F

2013. júl. 20. 14:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem hinném =/ van rajtam egy adag zsír, úgyhogy nem vagyok annyira jó csaj :D

A legjobb egyébként az volt, amikor egy 40-50 körüli pasi elkezdett "kergetni" az Auchanban.

2013. júl. 20. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert közöttük vastagon fordul elő az a réteg amelyik bárhol bármikor bárkinél bepróbálkozik.
2013. júl. 20. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát még ha látnánk hogy nézel ki
2013. júl. 20. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!