Miért vonzom az idiótákat? Belezúgtam, mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Belezúgtam egy srácba.Osztálytársam és elég idióta,mindenki annak tartja,barátőm szerint nem vagyok normális,de engem mégis vonz.Vele még nem beszéltem,csak hülyültünk mint barátok.2013. jún. 19. 20:05
2/7 anonim válasza:
Elfelejted megelmíteni hogy a múltkor láttad zuhanyozás közben a 22 centi hosszú 7 centi átmérőjű vérfarkát ami eléggé megnövelte a...khm. "szerelmed".
3/7 anonim válasza:
Mi a fenéből gondolják a pasik, hogy minden nőnek a hatalmas dorongok jönnek be? Nálam a fenti méret mínusz pont.
4/7 anonim válasza:
De gondolom a 14 vagy még kisebb úgyszintén "mínusz pont" szóval majdnem igaz a dorongos cucc.
5/7 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kaphatnék?
2013. jún. 19. 21:29
6/7 anonim válasza:
Igen! szerintem egy nagyon kedves aranyos lány vagy! Szeretlek!
7/7 anonim válasza:
Mi tudjuk, hogy miért vonzod? Mit tudom én!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!