Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Segítség! Egy fiúba nagyon...

Kitti3 kérdése:

Segítség! Egy fiúba nagyon belezúgtam és nem tudom mit csináljak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Voltunk együtt versenyen, ott váltottunk pár szót, és mikor mindketten hazaértünk meg minden akkor facebookon nagyon sokat beszéltünk... Mindig rám ír, de én nem merek rá. Egy suliba járunk, de ő 1 évvel idősebb nálam. Nem tudom mit érezhet, szerintetek? Normális válaszokat szeretnék.

2013. máj. 21. 14:45
 1/4 anonim válasza:
Normális válaszokat szeretnél?? Nem kapsz..xdxdddd bükkfa. tessék értelmes válasz.
2013. máj. 21. 15:11
 2/4 anonim válasza:
smárold le.. előző
2013. máj. 21. 15:12
 3/4 anonim válasza:
szia! az tök jó hogy beszéltek és hogy Ő ír rád! próbálj meg a suliban odamenni hozzá beszélgetni vele vagy ha egyedül nem mered menj a barátnőiddel ők biztos segítenek:) Barátkozz össze vele és amjd a jelekből úgyis látod hogy akar-e többet tőled. Sok sikert!
2013. máj. 23. 19:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. máj. 24. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!