Lányok! Nektek melyik testalkatú pasi jön be? Az arcokat azért satíroztam ki mert itt most csak a test a lényeg.
2014. jan. 1. 17:44
1/11 anonim válasza:
Mindegy. Az első most a módi, de nem lennék megsértődve, h akár z egyest vágnák hozzám. Tök mindegy. Lényegtelen.
3/11 anonim válasza:
Ja,tökmindegy. Mindkettő tud jólenni, ha választani kéne az arc és személyiség alapján választanék ..De mivel itt csak a test volt a kérdés, majdnem hogy mindegy , talán a 2. egy picit jobb. Ne legyen a pasinak majdnem akkora "melle" mint nekem:D
4/11 anonim válasza:
nekem is mindegy. De 60% ban a 2. :) L18
5/11 Moszuke válasza:
én naív meg azt hittem átlag fotók lesznek.. erre itt van két adonisz, csak az egyik 5kilóval szálkásabb.
mért nincsenek "mackók", meg gebe srácok?:D
ez a két fotó amit mutattál pont az a kategória amivel semmi baja nincs sztem egy lánynak sem..
6/11 anonim válasza:
Mindkettő bejön, de az első jobban.
9/11 anonim válasza:
így arc nélkül egyik sem. Nálam az ay arc is szokott számítani. Bár ha muszáj választani, akkor inkább a második.
10/11 anonim válasza:
arc a lényeg,de így inkább a 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!