Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől lehetett ez? JElenthet valamit? VAn 1 pasi suliban, aki éppenséggel nagyon népszerű a sulinkban. ÉS a lényeg, h volt oan, h álltunk a 2. emeletnél, és ott állt a haverjával (aki bátyám osztálytársa) az 1. emeleten.
Vagy valamilyen zaftos pletyka terjed rólad, vagy történt egy fogadát - vagy csak meg akar d ugni - Normális kapcsolatot nem így kezdeményeznek - ha olyan népszerű és jópasi lenne - ha akarna valami konkrétat már odament volna hozzád. Így egy eléggé tipikus alfahímnek tűnik, sok sikert hozzá.
22F
Szia.Nagyon aranyos lány lehetsz.Aranyos a megfogalmazásod.:)
Szerintem nagyon bejösz neki:)Ha tényleg komolyan tetszesz neki,akkor elöbb utobb ugyis oda fog menni hozzád és valamit kérdezni fog:)Pl:hány orád lesz ?
:)
14:48 vagyok
Nem neki kellene kezdeményezni ha valamit el akar érni, akkor ne vegyen róla tudomást - a pasit meg ha érdekli nem fog leállni - csak így bizonyosodhat meg a szándékai komolyságáról
22F
légy óvatos,lehet csak szivatni akarnak. sajnos ez gyakori...
hisz ő a "suligóré" és bármit megtehet
Figyelj cimbora !!!
Ne ird át a szövegeimet és ne mondjad,hogy te vagy a 14:48-as.
Te majom turo.:)
14:51 :)
Nem lehetsz valami nagy IQ harcos - előszöris nézd meg hogy 2 14:48 as bejegyzés van
Ülj le a sarokba gondold át mit írtál és utána válaszolj
22F
Az elöbbi vagyok aki irta ,hogy aranyosan leirtad:)
A többieknek is igazuk van egy részt,mert lehet,hogy csak azt akarja...és ki szeretne hssználni.Nagyon vigyázz !!!!
Legyen eszed.Az ilyen fiuk szemétládák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!