Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnek egy 20as lanyt testi lelki jobaratnak! Olyan nagy keres ez? Nem a szep a lenyeg hanem az oszinteseg! En 30as pasi.30as nok mar tul ravaszkodoak-uncsik
Hát én meg pont ezt kaptam meg páromtól, aki meg 30as volt, és elküldött:( Szerintem nem volt igaza. De nincs mit tenni:( De ezekszerint mindenkinek más korosztály a ravasz:)
25/L
Nem hiszem, hogy általánosítani kellene, hogy melyik korosztály ravasz ill. melyik nem... vannak nagyon ravasz 20 éves lányok is és vannak magabiztos, ravaszságra nem szoruló 30- asok is...
Ha jól tartod magad, jó tested van és nem vagy "öreges", össze fog jönni, majdcsak találsz egy 20 éves lányt, aki leáll Veled. De tartok tőle, itt valami más probléma van, talán nem vagy elég egy harmincas nőnek...?
kérdező!
Ez miért lenne ravaszság? Egy 20-on éves lány is házasságot akar, csak hogy tudd:)
A gyerekek miatt, gondolom később családot akarnak ők is!
Tulajdonképpen, nem ők a ravaszak, hanem te! Ugyanis azért mert te elváltál, ők nem biztos hogy jövőkép nélkül a bizonytalanságban akarnak élni!
Azért mert te kiábrándult, kiégett vagy, arról ezek a lányok, nők nem tehetnek!
én 20-on éves lány vagyok és volt egy 30-on éves pasim. Én soha sem mndtam neki, hogy házasodni akarok, de odaköltözni sem. Tudtam, hogy ő soha sem fog házasodni (házasságszédelgő volt) az előző barátnőit is úgy tartotta magánál néhány évig, hogy házasodni fog, aztán nem lett belőle semmi, és a csajok leléptek!
Szerinted itt ki a ravasz? A pasi!
A nők férjhez akarnak menni (kevés kivétel).
szerintem ne ilyen fiatal lányokat keress ravaszkám, hanem olyan gyerekes elvált, vagy simán elvált nőket, akik sha a büd*s életben nem akarnak férjhez menni!
Van ám ilyen:pl. love.hu. de az életben is van bőven ilyen!
Az elvált nők, másodjára ritkán akarnak házasodni!
Kérdező!
így van, akkor keresned kell egy hozzád hasonló elvált nőt!
Hidd el, annyi van belőlük, mint csillag az égen! Főleg társkeresőkön!!!
Az ilyen nők már nem akarnak házasodni és gyereket se (valszeg van nekik is) és csakis lelki kapcsolatot akarnak!
Akkor végülis könnyű dolgod van, mert 28-35 év körüli nők között sok az elvált.
Nem is értem, hogy ez még eddig miért nem jutott az eszedbe?
Egy egyedülálló nőtől, lánytól soha se akarj kapcsolatot, mert a nők családot akarnak és férjhez menni! Értsd meg, ők nem akarnak melletted lehorgonyozni, mert nekik férj kell és gyerek! Érted?
Szóval elvált csajok nyáldzani fognak utánad, főleg, ha rendes is vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!