Szerelmes vagyok, de nem tudom mit tegyek? (lent)
Nem nagyon szoktam ilyen oldalakat használni, mert ha van valami, akkor azt megoldom. De most teljesen tanácstalan vagyok. Szerelme lettem egy nálam idősebb nőbe, aki kb.: 35-40 éves lehet. Egész pontosan az egyik haverom anyába. Közép suliba járok a haverommal, és most töltöm majd be a 18-at. Nagyon jóba vagyok, a sráccal mindenről el lehet vele dumálni. A legelső alkalom, amikor megláttam az anyját majdnem elájultam. Nem az a bombázó féle, hanem az a kedves, és aranyos fajta. Diplomás, szóval nagyon okos is egyben. Nekem Ő első látásra szerelem. Akár mi van, csak rá gondolok, és csak róla álmodok. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Már rég óta magányos (nincs férje, pasija, stb.), és inkább, ahogy láttam csak nő ismerősei vannak többséggel. Nem tudom, hogy mit csináljak, nagyon szeretném, ha vele lenne kapcsolatom. Valamifajta tanácsot szeretnék kérni vagy valami kiinduló pontot, hogy mit tegyek vagy hogyan kezdjek neki. Az ilyen hülyeségeket hogy:”Keress magadnak a korod béli lányt!” vagy, hogy „Verd ki a képére és jobb lesz” nem kell! Amit írtam és kérdeztem az MIND KOMOLYAN GONDOLOM!
17F
„Verd ki a képére és jobb lesz”
Ennél közelebb úgyse fogsz jutni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!