Talán szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
arról van szó hogy van egy fiu osztálytársam akivel mostanában elég jol elbeszélgettünk. Eleinte csak haverként tekinettem rá ahogy gondolom ő is rám. Most viszont ez kezd át alakulni talán szerelemmé. nem vagyok biztos benne csak azt tudom hogy hiányzik és nehezen telnek a napok nélküle. sokat gondolok rá. szerintetek mit tegyek? Tudtok valami anácsot? Amúgy kissé visza húzódó vagyok így még nehezebb lesz tanácsot adni de remélem hogy tudtuk segíteni.. A válaszotokat koszonom. 15/L2013. dec. 22. 19:26
1/6 anonim válasza:
talán...
Nem, nem vagy szerelmes.
2/6 anonim válasza:
velem is ez a helyzet csak én fiú vagyok de sajnos már csak szünet után láthatom :(
3/6 A kérdező kommentje:
mit tegyek???
2013. dec. 22. 19:57
4/6 anonim válasza:
azt mint én vársz szünet végéig vagy ha nagyon hiányzik ráírsz
5/6 Dominikkiss válasza:
Én kb ugyan evvel a bajjal szenvedek csak nálam 2 évvel idősebb akibe szerelmes vagyok de fiú és nagyon tetszik de szerintem probálkozz be ha érzed hogy hozzád is vonzódik valamennyire en azert fogok valszinleg beprobalkozni mert engem arcon puszilt már meg ölelt is meg tehat szerintem nyugodtan nem kell félned max aztmondja hogy bocs de nem ilyenlor az a lényeg hogy maradj jóban vele en mar elcsesztem igy szerelmem hogy utana lehulyeztem meg ilyenek szoval nyugodtan
6/6 Dominikkiss válasza:
Bocs rosszul irtam en vagyok fiú ő lány:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!