Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 12 éves vagyok és szerelmes...

Dominikkiss kérdése:

12 éves vagyok és szerelmes vagyok egy 14éves lányba ez gáz?

Figyelt kérdés
Ez a lány az unoka testvérem féltestvére de a keresztapám meg ez a nő aki az annyuk elváltak tehát szinte semmi közöm nincs hozzá szerintetek beprobálkozzak nála mert már ölelt is meg meg puszilt is meg de mondom ő 14-5 éves én meg12 légyszi segitsetek nagyon fontos lenne!!!!
2013. dec. 24. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne fuss felesleges köröket, hagyd ezt a dolgot :D
2013. dec. 24. 13:14
 2/6 anonim válasza:
Miért kell azzal törődni, hogy mások mit gondolnak? Ha szerelmes vagy a lányba, és ő is közeledik feléd, tehát ha NEKTEK nem "gáz", akkor nyugodtan próbálkozz be nála! :D
2013. dec. 24. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
A lányok szeretik, ha tetszenek valakinek. Persze szinte abszolút semmi esélyed de attól még a közelében lehet és elmondhatod neki. Maximum mosolyog egyet és kész. Talán kérdezd meg, hogy karácsony alkalmával adhatsz-e neki egy szájra puszit.
2013. dec. 24. 13:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második válaszolónak ez most eléggé inspiráló volt
2013. dec. 24. 14:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Még megvárok néhány választ aztá talán megprobálkozok holnap is találkozok vele remélem sikerül nekem nagyon tetszik
2013. dec. 24. 14:55
 6/6 anonim válasza:
Na?
2014. jan. 1. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!