Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Egy lány felértékelődik...

Fiúk! Egy lány felértékelődik a szemetekben, ha kiderül, hogy okos?

Figyelt kérdés
Pl. találkoztok egy lánnyal, csinos, átlagos külsejű és kiderül, hogy pl. jogász vagy orvostanhallgató, vagy valami nagyon komoly területen dolgozik, akkor máris többnek látjátok, mintha mondjuk bölcsész lenne?
2013. dec. 31. 22:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
nem, mert az okos nô nem elég heves az ágyban, csak fekszik mint egy deszka, s nem kiabál, hogy "kúúrjál meg keményen"
2014. jan. 7. 00:55
 22/28 anonim ***** válasza:

nekem az számít, hogy értelmes legyen, és nem a tanulmányi eredménye, mert az értelem az egy adottság, a tudás pedig egy tanulható dolog.

és attól, hogy nem tud minden évszámot vagy ilyesmit fejbôl, még lehet értelmes

2014. jan. 7. 01:00
 23/28 anonim ***** válasza:

bocsi, bölcsész vagyok és okos! miért ne lehetne egy bölcsész okos?

amúgy besz*rnak a pasik az okos nőktől, nem felértékelődik a nő...

2014. jan. 7. 22:21
 24/28 anonim válasza:
Amikor az ember saját magáról állítja, hogy okos, ott már bajok vannak...
2014. jan. 8. 08:58
 25/28 anonim ***** válasza:
nincsenek bajok. miért lennének? egy ember miért ne tudhatná magáról, hogy okos? nincs ebben semmi különös. a szüleim is okosak, a közeg, ahol nevelkedtem, ott is mindenki okos. én is az vagyok :D ez nem szubjektív dolog, mint a szépség. objektívan rendkívül jól mérhető.
2014. jan. 8. 11:56
 26/28 anonim válasza:

Azzal próbálod bizonyítani az okosságodat, hogy a körülötted lévő embereket szubjektív módon okosnak feltételezed, és mintegy statisztikai alapon magad is közéjük veszed? Elég érdekesen gondolkodsz. A mérhetőségen gondolom az IQ tesztekre gondolsz, de az is egy szubjektív értékrendszeren alapul, tehát maga is az. A hozzászólásod kicsit úgy hangzott, mint amikor egy kisgyerek próbálja bizonygatni, hogy ő márpedig felnőtt...

A kérdezőtől elnézést kérek az OFFért, ezt a témát itt befejezettnek tekintem.

2014. jan. 8. 18:19
 27/28 anonim ***** válasza:

:D nem az intelligenciát mérő tesztekre gondoltam...:D

azt gondolsz, amit csak akarsz. ide azért járnak az emberek, hogy kieresszék a gőzt. te is ezért kötöttél belém.

2014. jan. 8. 20:21
 28/28 anonim válasza:
Nem kötekedésnek szántam csak nekem ez furcsa volt.
2014. jan. 8. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!