Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Egy lány felértékelődik...

Fiúk! Egy lány felértékelődik a szemetekben, ha kiderül, hogy okos?

Figyelt kérdés
Pl. találkoztok egy lánnyal, csinos, átlagos külsejű és kiderül, hogy pl. jogász vagy orvostanhallgató, vagy valami nagyon komoly területen dolgozik, akkor máris többnek látjátok, mintha mondjuk bölcsész lenne?
2013. dec. 31. 22:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%
ne kezdj bölcsészekkel!:DD
2013. dec. 31. 22:50
 12/28 anonim válasza:
Az szerintem nagyon jó ha egy nőnek vannak céljai, de sajnos én ilyennel nem szoktam találkozni.
2013. dec. 31. 22:54
 13/28 anonim ***** válasza:
87%

#12, 22:54

"Az szerintem nagyon jó ha egy nőnek vannak céljai, de sajnos én ilyennel nem szoktam találkozni."

Nem a Gubacsi út mentén kell ismerkedni... :)

2013. dec. 31. 22:56
 14/28 anonim válasza:
Felértékelődhet, bár én valóban okosnak nevezhető (az én mércém szerint) lánnyal még nem találkoztam...
2013. dec. 31. 23:13
 15/28 anonim válasza:
Én eddig a közgazdász- és a joghallgató csajokat találtam a legellenszenvesebbnek.
2013. dec. 31. 23:16
 16/28 anonim válasza:
Utolsó miért pont a közgazdászokat és a jog hallgatókat tartod a legellenszenvesebbnek? Csak kíváncsi egy lány vagyok.
2014. jan. 1. 02:19
 17/28 anonim válasza:
joghallgató, csak egy kíváncsi lány vagyok*
2014. jan. 1. 02:20
 18/28 anonim ***** válasza:
58%
Bölcsész vagyok, úgyhogy megsértődtem. :D
2014. jan. 1. 10:14
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Bár talán fura, hogy mérnökhallgatóként ezt mondom, de azzal önmagában semmi baj nincs, ha valaki bölcsész. :D Ahogy már írták is korábban, nem az a meghatározó, hogy ki hova jár, hanem az, hogy milyen benyomást tesz a beszélgetések alatt.

Nekem szimpatikus, ha egy lány okos, de ne legyen sokkal okosabb (mint ahogy sokkal butább se) nálam, mert akkor nem értenénk meg egymást. Az szintén jó, ha vannak céljai, de ne legyen karrierista, legyen számára fontos a család is - mint ahogy nekem is az.

2014. jan. 7. 00:54
 20/28 anonim ***** válasza:

Szerintem fel :))

es egy fiu is felertekelodhet kedves kerdezo?:D

2014. jan. 7. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!