Hogyan álltok ehhez a témához hölgyek?
23 éves srác vagyok. Van munkám, normális életet élek, tudom mik az értékrendek, tisztelem a nőket, keresztény családban nőttem fel. Mindig is a tőlem idősebb nőkhöz vonzódtam, főleg mostanság már. Viszont rengeteget olvasom, hogy a nők többségénél szóba sem jöhet, hogy náluk fiatalabb korú férfiakkal alakítsanak ki kapcsolatot. Csalódásra ad okot ez, mert szerintem nem igaz mindenkire, hogy gyerekesek, tapasztalatlanok és a többi... De azt sem akarom elfogadni, hogy "Vajon mit szólnának hozzá". Mégis mi lehet a fő oka??
Gondolok itt a 25-30 közötti korosztályra.
23/F
Sztem ez siman nöfüggö. En 23 leszek, es nem tudnek fiatalabb pasival összejönni. Nem tudom megmagyarazni, miert, lehet a pasi maga a tökely, ha kiderül, hogy 2 evvel fiatabb, valami összetörik... Nem tudom.
De masokat meg egyaltalan nem zavar.
Sztem azert vonzodsz idösebb nökhöz, mert erettebb vagy a korodnal. Ha a masikat nem zavarja a korkülönbseg, nem lesz ott semmi gond. :)
Szerintem azért, mert ez már valami belénknevelt "elvárás", hogy a férfi legyen az idősebb
idősebb=tapasztaltabb=erősebb= biztonság, és ugye a nők a biztonságot keresik egy kapcsolatban. Persze ez nem jelenti azt, hogy pl egy 27éves erősebb egy 26évesnél, de ugye ez valami ösztönszerűség.
Én sem szívesen kezdenék nálam fiatalabb férfivel.
Köszönöm a válaszokat. Hozzászólásaitok is azt mutatja, hogy mindenképp hátrányból kell kezdenem. Nehéz így....
Egyébként Áldott Békés Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!