Fiúk, lányok, nem unjátok a sok idegennel való ismerkedést?
Figyelt kérdés
Vagy én vagyok egyedül ilyen szerencsétlen, hogy eddig itt 10-ből 10 idiótát fogtam ki? Persze ezek csak utólag derültek ki, jöttek a felszínre...Valamiért nagyon elvették ezek az esetek a kedvemet ettől a alkategóriától :D 17/F2013. dec. 29. 18:11
1/9 anonim válasza:
Ugyanígy voltam mint te. De újra erőre kaptam, és ma már megint csinálom a cirkuszt. :D
Ha valaki ismerkedne lányok, akkor írjon. ;)
4/9 anonim válasza:
ezen az oldalon? nem...... mert nem ír nekem senki sosem, csak ha képet kérek tőle :D
5/9 anonim válasza:
Én nem unom :D Én csak azt unom, hogy idő után nem írnak vissza, szóval ők unnak meg engem XD
De írhat bárki nekem :D
6/9 anonim válasza:
nekem összejött érdekes, nyilván én vagyok a kivétel, akit agyon akar nyomni a szabály.
7/9 anonim válasza:
ismerkedni idegenekkel szoktak, mért te ismerősökkel szoktál?
8/9 A kérdező kommentje:
#7-es, akkor mit csinálsz azokkal, akik a környezetedben vannak, szinte naponta látod őt, de az égvilágon semmit sem tudsz róla és érdekel téged?
2013. dec. 29. 18:43
9/9 anonim válasza:
én sose unom. csak nekem nem válaszolnak egy idő után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!