Az Elittárs társkereső tényleg sznobokkal és nagyképűekkel van tele mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Az a szlogenjük, hogy "igényesek és diplomások társkeresője" de van róla egy olyan kifigurázás is, hogy nagyképűek és sznobok társkeresője. Ezt miért mondják? Érdemes oda beregisztrálni és előfizetni?2013. dec. 29. 12:24
11/17 Költőnő? válasza:
lehet épp ez a baj...
én az ilyen ctrl+c-crtl+v levelektől spec rosszul vagyok :(
12/17 anonim válasza:
mindig magamtól írom soha nem írtam 2 egyforma levelet...
De kíváncsi lennék h akinek vissza írnak milyen bemutatkozó levelet ír? mert tényleg nem tudom viszont ha olvasnék párat lehet át lehetne formálni a bemutatkozó levél írási szokásaimat!
13/17 Költőnő? válasza:
akkor átfogalmazom
nem szeretem a bemutatkozó levelet:(
ott az adatlap, ha rendesen ki van töltve, abból sok mindent le lehet szűrni.
ott a pár sor magadról: abból is
ha ezek alapján szimpatikus vki, beszélgethetünk.
ha nem, vagy nyomul, annak ellenére h nálam fenn van, h csak barátkozni vagyok ott, akkor ezt elmondom és onnantól igonre
15/17 anonim válasza:
Én regisztráltam az Elittársra, de nem használom, mert még a levegővételért is fizetni kell. Más oldalakon legalább van lehetőség "kipróbálni", hogy miért fizetsz. Mondjuk nekem a társkeresők amúgy sem jöttek be, nem valami interaktív, napi 1-2 levélváltásból nehéz kiszűrni a potenciális jelölteket. Jobban szeretem a csetet, mert ott gyorsan eldől, hogy kivel érdemes tovább beszélgetni és kivel nem.
16/17 anonim válasza:
Én lemondtam a társkeresőkről, helyette fórumokon próbálkozok.
22/F
17/17 anonim válasza:
10-es szerintem jó amit írsz. én mondjuk az alaposan kitöltött adatlapból indulok ki. (azt nem bírom, ha valaki nem árul el magáról semmit, csak elvárja, hogy hanyatt essem a fotóitól.) de jó ha ezen felül valami a levélben is felkelti az érdeklődésem. legalább el tud indulni valahogy a beszélgetés. 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!