Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a neve ennek a társkereső...

Mi a neve ennek a társkereső oldalnak?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég hallottam, hogy létezik egy nem hagyományos értelemben vett társkereső oldal, ahol regisztrációkor egy pszichológiai tesztet kell kitölteni, ezután csak olyan embereket láthatok, akik a teszt alapján illenek hozzám. Ha jól tudom nemzetközi, de ebben nem vagyok biztos. Meg tudja valaki mondani ennek az oldalnak a nevét?
2013. dec. 24. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam még ilyenről, de erre én is kíváncsi lennék. Igaz van barátnőm, de attól még érdekelne, talán egy ismerősömnek aki már teljesen elvan kenődve párkeresés terén talán jó lesz neki.
2013. dec. 24. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

lehet hogy erre gondolsz ;)

2013. dec. 24. 15:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, a honlap nevében magyar szó van (talán kapcsolat vagy vmi hasonló) és a felülete is magyar, de lehet hogy többnyelvű.
2013. dec. 24. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:

nem tudod esetleg, hogy mbti teszt e az alapja?!

amúgy engem is nagyon érdekelne, ha megtalálod véletlenül akkor légyszi írd meg :)

2013. dec. 24. 15:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mbti teszt az alapja vagy sem, azt hallottam, hogy pszichológusok állították össze, tehát nem valami légből kapott kamuteszt. Ha máshonnan megtudom, akkor ide is megírom, de ha ennyire ismeretlen, akkor nem lehetnek valami sokan regisztrálva.
2013. dec. 24. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
2013. dec. 24. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:

feelingfinder.com.

Csernus reklámozza nagyon,önismereti tesztet is kitölthetsz,és párkapcsolatit,majd kiadja a találatokat,akik illenek hozzád a teszt alapján elvileg.Ez magyar nyelvű oldal.

2014. jan. 8. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!