Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az Elittárs társkereső tényleg...

Az Elittárs társkereső tényleg sznobokkal és nagyképűekkel van tele mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Az a szlogenjük, hogy "igényesek és diplomások társkeresője" de van róla egy olyan kifigurázás is, hogy nagyképűek és sznobok társkeresője. Ezt miért mondják? Érdemes oda beregisztrálni és előfizetni?

2013. dec. 29. 12:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Csak lehúzás, mint a többi társkeresõ
2013. dec. 29. 12:25
 2/17 Költőnő? ***** válasza:
én már a reklámjától rosszul vagyok konkrétan :D
2013. dec. 29. 12:28
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül lehúzás minden társkereső. Sokan úgy találták meg a párjukat, randivonalon keresztül. Mert aki nem bulimániás az mégis hol ismerkedjen? Nem igazán van más lehetőség.

Pl. Startrandi vagy a Randihely, azokon aránylag egész normálisak vannak fent. Az elittárs nem tudom milyen lehet, de szerintem nem véletlenül figurázzák ki.

2013. dec. 29. 12:36
 4/17 Költőnő? ***** válasza:
nem vagyok bulimiás, mégsem ismerkedem neten (mmint párkeresési szándékkal). Mégis csak akkor vagyok egyedül, ha én úgy döntök
2013. dec. 29. 12:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Lehet rossz képű srác vagyok vagy nem tudom de a randivonalon akárkinek írtam mindegy milyen litániát megnyerő szöveget stb. már volt h csaj ismerőst kértem meg h segítsen megfogalmazni, de egyetlen egy levelemre se jött válasz. Feladtam töröltem magam még a badoon elérhető vagyok .
2013. dec. 29. 12:43
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem bulimiás, hanem bulimániást írtam.
2013. dec. 29. 12:45
 7/17 Költőnő? ***** válasza:

jaaa, bocs, ezt tényleg félreolvastam

bulimániás sem vagyok

szeretek kimozdulni, de a disco-s korszakom rég kinőttem már.

elmegyünk, megiszunk egy vmit, beszélgetünk, csocsózunk, dartsolunk, beszélgetünk, jól érezzük magunkat.

az ún "kocsmasportok" pl nagyon jó ismerkedési pontok :)

meg van, amikor nincs kedvem menni.

Akkor itthon maradok, elfoglalom magam

2013. dec. 29. 12:48
 8/17 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok eszembe jutott még valami nem csak a neten próbálok ismerkedni, hanem személyesen is de valamiért mindíg csak a barát státuszba sodródok vagy ismerős stb. Kifogások amiket kapok sokat kell tanulnom nem fér bele az időmbe, Bonyolult a szerelmi életem, van barátom és ezzel már tényleg tele a hócipőm. az igényeim megvannak nem adok lejjebb belőlük azért h legyen valakim. Pedig nem csak a szex-re hajtok hanem azt szeretném h legyen az életembe egy olyan nő aki magamért szeret és bármit meg lehet vele beszélni stb egy átlag kapcsolatot.
2013. dec. 29. 12:54
 9/17 A kérdező kommentje:

#5-ös

Társkeresőkön nagy a forgalom, könnyen tovább kattintanak az emberek. Ráadásul sokkal több a férfi mint a nő.

Meg van amelyiken sok a kamureg, amit nem csak az egyszerű felhasználók hoznak létre, hanem az oldal üzemeltetői is, hogy minél többen előfizessenek. Azok nyilván nem válaszolnak. Nem tudom milyen stílusú leveleket írsz, vagy milyen kategóriával próbálsz ismerkedni, de valahol biztos hibázol.

2013. dec. 29. 13:03
 10/17 anonim ***** válasza:

lehet hogy hibázok. Olyat meg nem szeretek csinálni h azt írom le aki nem vagyok

Kb ilyen sablon levelet írok ki vagyok mit csinálok mit akarok elérni az életben meg ha valami a bemutatkozó szövegében felkelti az érdeklődésem arról írok pár gondolatot, de mi mással lehetne még kezdeni egy ismerkedést?

2013. dec. 29. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!