Az Elittárs társkereső tényleg sznobokkal és nagyképűekkel van tele mi a véleményetek?
Nem feltétlenül lehúzás minden társkereső. Sokan úgy találták meg a párjukat, randivonalon keresztül. Mert aki nem bulimániás az mégis hol ismerkedjen? Nem igazán van más lehetőség.
Pl. Startrandi vagy a Randihely, azokon aránylag egész normálisak vannak fent. Az elittárs nem tudom milyen lehet, de szerintem nem véletlenül figurázzák ki.
jaaa, bocs, ezt tényleg félreolvastam
bulimániás sem vagyok
szeretek kimozdulni, de a disco-s korszakom rég kinőttem már.
elmegyünk, megiszunk egy vmit, beszélgetünk, csocsózunk, dartsolunk, beszélgetünk, jól érezzük magunkat.
az ún "kocsmasportok" pl nagyon jó ismerkedési pontok :)
meg van, amikor nincs kedvem menni.
Akkor itthon maradok, elfoglalom magam
#5-ös
Társkeresőkön nagy a forgalom, könnyen tovább kattintanak az emberek. Ráadásul sokkal több a férfi mint a nő.
Meg van amelyiken sok a kamureg, amit nem csak az egyszerű felhasználók hoznak létre, hanem az oldal üzemeltetői is, hogy minél többen előfizessenek. Azok nyilván nem válaszolnak. Nem tudom milyen stílusú leveleket írsz, vagy milyen kategóriával próbálsz ismerkedni, de valahol biztos hibázol.
lehet hogy hibázok. Olyat meg nem szeretek csinálni h azt írom le aki nem vagyok
Kb ilyen sablon levelet írok ki vagyok mit csinálok mit akarok elérni az életben meg ha valami a bemutatkozó szövegében felkelti az érdeklődésem arról írok pár gondolatot, de mi mással lehetne még kezdeni egy ismerkedést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!