Szerintetek szemét lenne ez tőlem? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 L vagyok.Eléggé gondba vagyok.. nekem nem volt még barátom, de van egy netes barátnőm (ő is 17)neki kb 4 kapcsolata is volt vagyis most van a 4. több hónapja jár a barátjával, boldog kapcsolatban vannak.. Kb egy bő éve egy társkereső oldalról (olyasmi mint a love.hu) megismert egy vele egykorú srácot, és bejött neki neten, találkoztak élőben, a srác olyan volt mint a képeken, de nem volt meg a + a srác irányába, nem tetszett neki..és a srácnak kicsit összetörte a szívét mert a srác akart vele találkozni még, de ő ugye már nem..és ezzel a netes barátnőmmel kb 3× találkoztunk élőben és nagyon jó barátok vagyunk minden pasi ügyet elmondunk egymásnak.. én is felnéztem erre a társkeresős oldalra kíváncsiságból és írt nekem az a fiú felismertem a képekről, és nagyon kedvesnek tűnik és nekem tetszik külsőre.. szerintetek ez szemétség lenne ha ismerkednék vele? Tudom hogy a barátnőmnek nem jött be de ő bejött anno a srácnak, és nem tudom hogy mennyire esne ez rosszul neki, egyáltalán elmondjam neki? Mert lehet hogy facen kijelzi neki is ha ismerősök lettünk.. félek hogy megharagszik és nem akarom hogy a barátságunk rámenjen ! :(2013. dec. 28. 22:35
1/2 anonim válasza:
Na ne hülyéskedjél...korrekt mód megbeszéled a barátnőddel, hogy neked szimpatikus a srác és mi lenne ha te ismerkednél vele...tuti áldását adja....
Ha nem vagy annyira lelkis akkor meg simán..nem kell engedély, neki nem tetszett neked igen..hol a gond? Nem jártak! A gond akkor lenne ha a barátnő szerelmes lett volna a srác visszautasítja te meg összejössz vele..na akkor lehetne sértődés, de így? Nyugodtan!
2/2 Költőnő? válasza:
a lánynak elmondod, h úgy néz ki, neked bejön a srác, a srácnak meg h van egy közös ismerősötök.
ennyire egyszerű és így korrekt is mindhármótokkal szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!