Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezért miért én vagyok a szemét?

Ezért miért én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés

van egy nő akivel már már összejöttünk mikor kiderült gyereke van. Ezek után én nem akarok már semmit és én vagyoka szemétláda.

Kérdem én más megcsinálta és én neveljem fel?

2013. aug. 26. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Letagadta a gyerekét?
2013. aug. 26. 20:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy összejöttök és nem derül ki, hogy van gyereke??? Mennyit találkoztatok eddig?
2013. aug. 26. 20:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy neveld fel.
2013. aug. 26. 20:26
 4/10 A kérdező kommentje:

nem jöttünk még össze

csak találkozgattunk és tényleg letagadta

csak mikor felmerült a közös jövő akkor célzott rá hogy ha komolyan gondolom akkor nem csak vele kell számoljak

2013. aug. 26. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem letagadta, csak nem ezzel nyitott...gondolta megisered, kicsit megszereted, akkor bevallja és nem lesz gáz.
2013. aug. 26. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:

4 *csak mikor felmerült a közös jövő akkor célzott rá hogy ha komolyan gondolom akkor nem csak vele kell számoljak.

Aki a saját gyerekét letagadja, és nem azzal nyit, az számomra nem ember.

Ez nem nő. Szépen emeld a kalapod.

2013. aug. 26. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez gáz :O

Nekem van 2 gyerekem és nem is mennék el még egy első randira sem úgy, hogy a másik nem tud róla.

Egyáltalán nem vagy szemét, ha ezt nem vállalod be. Egyébként nem kell nevelned senki gyerekét, de akkor is érthető, ha nem akarod.

2013. aug. 26. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:

*Kérdem én más megcsinálta és én neveljem fel?

Rólad meg ez a szöveg szegénységi bizi. Mert egy gyerekes ember nem várja el hogy másik nevelje a gyerekét.

2013. aug. 26. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi az hogy bevallja?! A gyerekem a részem, nem bevallani kell, nem egy titkos takargatnivaló!
2013. aug. 26. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
6-oska voltam
2013. aug. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!