Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok mit szólnátok hozzá,...

Csajok mit szólnátok hozzá, ha egy srác gitárral a hátán az utcán leszólítana titeket, hogy megakarna titeket ismerni mert bejöttök neki? Imponálna nektek az, hogy gitározik?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert én imádok gitározni,nem felvágni akarok vele,csak gondoltam miért ne kötném össze a hasznossal,érted. :)
2013. dec. 28. 12:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hát ha szimpatikus lenne, és külsőre vonzó, az jó lenne. De nem élném bele magam, hogy hú, tud zenélni.. Lehet tud 2 akkordot, ne ezzel akarjon menőzni...
2013. dec. 28. 13:12
 22/28 A kérdező kommentje:
Nem is menőzésre gondoltam,csak,hogy vhogy tűnjek ki a többi közül,hogy ne csak egy legyek azok közül aki már a héten 6.-jára próbálkozik be például.
2013. dec. 28. 13:35
 23/28 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy egy leszel a sok közül, nem egy gitárral fogsz kitűnni!! Ha bejössz neki, úgy is megengedi, hogy megismerd. Ennyi.
2013. dec. 28. 14:08
 24/28 anonim ***** válasza:

nekem ezzel a produkcióval bejönnél:

http://www.youtube.com/watch?v=ora9KXwsPdI

XD

2013. dec. 28. 14:11
 25/28 A kérdező kommentje:

xd

Ennyire mesterien még nem megy,de még dolgozok rajta :d

2013. dec. 28. 14:25
 26/28 anonim válasza:
Én lály vagyok és gitárorozom szoval valószínűleg ha egy gitártokkal a hátán szólítana le valaki, örülnék neki. Amennyiben a gitártokban gitár van ;)
2013. dec. 29. 15:15
 27/28 anonim válasza:

miért ha másnak tetszik valami akkor már neked is

idióta hüje kis pitsa

2014. jan. 1. 10:31
 28/28 anonim válasza:
Nekem bejön... :)
2014. ápr. 24. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!