Csajok mit szólnátok hozzá, ha egy srác gitárral a hátán az utcán leszólítana titeket, hogy megakarna titeket ismerni mert bejöttök neki? Imponálna nektek az, hogy gitározik?
lehet plusz pont, de ha nem jönne be a kisugárzásod, akkor éntőlem egy egész zenekar lehetne a hátadon ;)
amúgy ja, mivel imádom a zenét, lehet h kapnál egy esélyt.
Én meg profi színvonalon, úgyhogy én vagyok itt a jampi és gitározni is tudok!
Egyébként félretéve szarkazmusom és rosszindulatom, igen, ez imponál a lányoknak.
Csak azért, mert ott a gitár a hátán, még nem fogok a nyakába ugrani. Ugyanannyi eséllyel indul, mint bárki más, aki kulturáltan szólítana le az utcán.
Végül is ugye az sem mindegy, hogy olyan zenéket játszol a gitáron, amiket én is szeretek, vagy k*rvára nem.
Nem is az a célom,hogy egyből a nyakamba ugorjanak,hanem pl: azis,hogy ha meglátok egy csajt aki nagyon bejön nekem,akkor ne küldjön el,mielőtt még megszólalnék.
SZóba sem hoznám a gitározást,nem villogásból,önmagam fényezése lenne a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!