Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok mit szólnátok hozzá,...

Csajok mit szólnátok hozzá, ha egy srác gitárral a hátán az utcán leszólítana titeket, hogy megakarna titeket ismerni mert bejöttök neki? Imponálna nektek az, hogy gitározik?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem,mert én imádok gitározni,nem felvágni akarok vele,csak gondoltam miért ne kötném össze a hasznossal,érted. :)
2013. dec. 28. 12:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
beszélgetésbe elegyedéshez nem elég. Amúgy az én barátom meg fagottozik :D
2013. dec. 28. 12:25
 12/28 A kérdező kommentje:
Én autodidakta módon művelem.
2013. dec. 28. 12:25
 13/28 Költőnő? ***** válasza:

lehet plusz pont, de ha nem jönne be a kisugárzásod, akkor éntőlem egy egész zenekar lehetne a hátadon ;)

amúgy ja, mivel imádom a zenét, lehet h kapnál egy esélyt.

2013. dec. 28. 12:26
 14/28 anonim ***** válasza:
Ha ronda vagy ez se segít:D Olyan nehéz megérteni, hogy a lányok a külsőt nézik meg először, ugyan úgy ahogy a pasik? Felkenhetsz magadra 20 kiló aranya is az se segít ha ronda vagy, kivéve ha pénzéhes a lány:P Ha viszont jól nézel ki, akkor nyert ügyed van. Ez ilyen egyszerű.
2013. dec. 28. 12:27
 15/28 anonim ***** válasza:
55%

Én meg profi színvonalon, úgyhogy én vagyok itt a jampi és gitározni is tudok!

Egyébként félretéve szarkazmusom és rosszindulatom, igen, ez imponál a lányoknak.

2013. dec. 28. 12:29
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha sietek edzésre, úgy rázlak le mint a csövest.
2013. dec. 28. 12:30
 17/28 A kérdező kommentje:
Engem alapjába véve maga az ötlet érdekelne,mert ugye fontos az első benyomás,azon változtatni már nem tudunk,és egy kicsit feltuningolnánk,értitek. :)
2013. dec. 28. 12:34
 18/28 anonim ***** válasza:

Csak azért, mert ott a gitár a hátán, még nem fogok a nyakába ugrani. Ugyanannyi eséllyel indul, mint bárki más, aki kulturáltan szólítana le az utcán.

Végül is ugye az sem mindegy, hogy olyan zenéket játszol a gitáron, amiket én is szeretek, vagy k*rvára nem.

2013. dec. 28. 12:43
 19/28 anonim ***** válasza:
Jó, ha van valami, amit szeret, amihez ragaszkodik, ami egyedibbé teszi, de mint kapcsolat vagy érted... Szóval úgy nem annyira befolyásol, de legalább adott lenne az első beszédtéma, ha szimpatikus, biztos elkezdeném a gitározásról faggatni, aztán onnan áttérnénk majd más és más témákra.:D
2013. dec. 28. 12:56
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem is az a célom,hogy egyből a nyakamba ugorjanak,hanem pl: azis,hogy ha meglátok egy csajt aki nagyon bejön nekem,akkor ne küldjön el,mielőtt még megszólalnék.

SZóba sem hoznám a gitározást,nem villogásból,önmagam fényezése lenne a cél.

2013. dec. 28. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!