Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a gyönyörű lányokna...

Miért csak a gyönyörű lányoknak van esélyük pasit találni?

Figyelt kérdés
a környezetemben tényleg csak a fullos,sovány csajoknak van barátjuk...a pasiknál viszont nincs ugyanez
2013. dec. 28. 00:00
1 2
 11/14 dromedarbalu ***** válasza:

8 igazad van

Én nem állítom hogy annyira szép lennék de nem vagyok csúnya sem sovány de nem vagyok nagyon kövér! Rengeteget sportolok csapatban vízilabda, kosárlabda, pingpong. Nekem már volt barátnőm de nem sok.

Azaz ha nem az a 20 % (idióta hülyegyerek) érdekelne titeket akkor lenne pasid

2013. dec. 29. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Rám azt mondják gyönyörű vagyok, még sincs barátom...ellenben az átlagos lányoknak van..
2013. dec. 29. 19:15
 13/14 anonim ***** válasza:

A külső nagyon fontos, de nem az egyetlen tényező. A gyakorlat szerintem azt mutatja, hogy mindenféle nőnek van pasija. És ne feledjük, hogy nem minden párkapcsolat boldog...

Kedves 12-es válaszoló: két pasi között egy szép lány is lehet egyedülálló. Egyébként meg több dologtól is függ. Például, hogy találsz e olyan pasit, aki elég jó (rajtam kívül :P).

2013. dec. 29. 19:21
 14/14 anonim ***** válasza:
én úgy vagyok vele hogy manapság már szinte csak a külső a fontos ezért is inkább magamnál is azt tartom előnyben, a belsőt is meg lehet változtatni valakiért:) sajnos alkalmazkodni kell mindenkinek ehhez :D 8-as voltam :)
2013. dec. 29. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!