Miért csak olyan lányoknak kellek, akik egy fiúnak sem kellenek és legalább 150-200km-re élnek tőlem? Miért nem vonzódnak hozzám a környékbeli lányok vajon?
Figyelt kérdés
Eléggé fáj ez nekem, hogy lényegében még egy bevándorló feka is hamarabb becsajozik, pedig nem valami szép teremtmény, de láttam én már más ronda tagot is fehérben is, akinek mégis volt barátnője, ráadásul nem is rossz lány, egész vonzó, bájos teremtés. Csak valamiért nekem nem jön össze, nem értem miért nem kellek a lányoknak a környéken, de nagyon megvisel már. :(2013. dec. 17. 19:46
1/4 anonim válasza:
Ezt a kérdést magadnak kell feltenned.:)
3/4 anonim válasza:
Szerintem utazz el a távoli csajokhoz és farkald meg őket. Ne menjenek pocsékba!
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg élőben nekik se kellenél, csak tisztes távolból merik ezt mondani. Sajnos a ronda srácok sorsa már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!