Miért csak a gyönyörű lányoknak van esélyük pasit találni?
Figyelt kérdés
a környezetemben tényleg csak a fullos,sovány csajoknak van barátjuk...a pasiknál viszont nincs ugyanez2013. dec. 28. 00:00
1/14 anonim válasza:
mert nekik van elég önbizalmuk, hogy kezdeményezzenek, flörtöljenek... ti pedig meg sem próbáljátok.
3/14 anonim válasza:
Na! Már hiányoltam az ilyen kérdéseket. Most nem az alacsony, ronda, nagy orrú sipákol, hanem másvalaki. Éljen!:D
4/14 anonim válasza:
Nem vagyok "fullos", se sovány, és mégis van barátom. Veled valami más baj van.
5/14 anonim válasza:
ez hülyeség, csak azoknak van barátjuk, akik gyönyörűek és egyben kurvincák :) vagy ténylegesen megtalálták a szerelmet (de ez a ritkább eset)
6/14 anonim válasza:
Miért akarsz mindenki most párt találni? Keress vmi hobbit magadnak. Tanulj meg zenélni vagy hackerkedni. És ha közben meg összejön vkivel hát lehet örülni. De csak azt látom h mindenki görcsösen akar magának vkit. Akkor már tarts struccot.
7/14 anonim válasza:
170cm magas vagyok és most épp 63kg, sajnos az ünnepek alatt mindig túlzabálom magam édeségből, de alapból se vagyok egy sovány csaj. Az arcom olyan, amilyen a kisugárzásomért pedig elég sokan oda vannak, pedig nem vagyok "fullos" sem sovány.
Mindig volt pasim, amikor akartam, hogy legyen és mindig normális pasikat fogtam ki, többségében. Most pl. enyém a világ legjobb pasija.
Mellesleg érdekes lehet a környezeted ilyen szempontból.
8/14 anonim válasza:
Had kérdezzek valamit kérdező :) tegyük fel van egy ISZONYAT csúnya srác :D kövér ápolatlan büdös minden baja van a külsejével, viszont belsőleg rengeteg értéke van:D te szívesen össze jönnél vele?:D szerintem a nők 95% nem :)
9/14 anonim válasza:
Nem sovany hanem karcsú tetszik..
Ja és ez hülyeség.
17 éves magas,sportos,igényes fiú vagyok mégse volt még baratnőm.Talan ha nem csak a legjóképűbb 20%-ot vennétek szamításba nektek is lenne barátotok..
17/F
10/14 anonim válasza:
ma 18:56
én gerjedek az ilyenekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!