Ez micsoda? Magy. Lenn.
Figyelt kérdés
Chatelünk egy sráccal és megbeszéltük találkozunk. beszéltünk már többször telón is.. amikor eljött a nap az utolsó pillanatban lemondta,igaz vt rá oka, a haverja kórházba került és komoly gondja vt.. aztán eltűnt napokra és megint rámírt, megbeszéltük, oké. xy napon (másnap) találkozunk. Erre nem is írt, nem hívott fel ahogy beszéltünk.Pedig azt mondta nagyon örül végre,h személyesen is összejön. Boldog volt, látszott, sziveket küldözgetett chat közben, telefonon is jól eldumáltunk párszor. Igaz haverilag akartunk talizni a többi a jövő zenéje. De én ha vmit megígérek ilyet betartom. Ő miért nem? Ez durva hiba , megbízhatatlanság vagy el lehet nézni, mert 22 éves? Én mindenesetre felöltöztem, vártam, elkészültem..... Előtte nap minden tök jól lebeszélve, másnap semmi ?? Mi ez?2013. dec. 27. 15:27
2/7 anonim válasza:
Hagyj neki egy kis időt mert nem tudja pontosan hogy mit is akar. Ha pedig nem válaszol akkor beszéld meg vele a dolgot.
4/7 anonim válasza:
sztm. megijedt, másra nem tudok gondolni.
5/7 A kérdező kommentje:
ez bizti mind igaz,de tényleg tök nem érteni..
2013. dec. 27. 16:26
6/7 anonim válasza:
Lehet másra (is) gondol közbe, vagy a múltra... és nem tudja elhatározni magát.
7/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom.. netről is el van tűnve napokig megint.. de már azt sem hiszem el amit kérdez.de amúgy meg egy tök aranyos srác,szóval nem értem.. lehet tényleg megijedt..? vmi nem stimmel tényleg. ez van
2013. dec. 28. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!