Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lánybarátot keresek. (lenn...

Lánybarátot keresek. (lenn bővebben)?

Figyelt kérdés

Rendesnek és okosnak tartott, vékonyabb 20 körüli "jófiú" vagyok, és keresek egy temperamentumos lánybarátot. Nem kapcsolatot vagy szexpartnert keresek, hanem olyan lányt, akivel kifejezetten nem illünk össze. (nem eseteim a temperamentusabb lányok) Volt több ilyen lánybarátom, és nagyon jól megvoltunk, hiába különböztünk egymástól. Sokat segítettünk egymásnak mindenfélében, jókat bolondoztunk. Írjatok! :)

(trollok kíméljenek, úgyse reagálok rátok :P )

2013. dec. 21. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
pedig a temperamentumos lányok általában trollok :D jobb, ha hozzászoksz.
2013. dec. 21. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom :D de én is tudok trollkodni, ha van kivel :D unalmas mindig "jófiúnak" lenni
2013. dec. 21. 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy?:D
2013. dec. 21. 23:11
 4/5 Nem mondod :D ***** válasza:
Írhatsz :D garantáltan nem vagyok az eseted :D
2013. dec. 21. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Értem mire gondolsz :D Én csendesebb, visszahúzódó vagyok, de a legtöbb barátom szintén olyan, mint akiket keresel:) Csak túl fiatalok xD
2013. dec. 22. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!