Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt ilyen lány, vagy...

Van itt ilyen lány, vagy egyáltalán aki így gondolja?

Figyelt kérdés

Körülbelül 4 éve kezdődött el nálam a változás. Egy blog nyitotta fel a szememet, a világban történő események hátterére. Azóta tudatosan figyelem a médiát. És olyan furcsa kettős érzésem van néha. Amikor a suliban vagyok, akkor én vagyok a "legjobb" gyerek de tényleg nem zavarom semmivel az órákat, de a fejemben lejátszódnak a rossz gondolatok, (hogyan tehetném tönkre az órát) de mégsem teszem. Amikor meg otthon vagyok akkor semleges érzéseim vannak. De ha meg mondjuk elmegyek egy buliba akkor teljesen más leszek. Én olyant is megcsinálok amit elvileg a "rossz" barátaim nem. Ez nem kétszínűség mert tisztában vagyok vele, hogy mit teszek, nem akarok ártani senkinek egyszerűen csak más leszek. Ja és igen a változás. Mivel megismertem a háttérben húzodó dolgokat "felszínesen". Úgy kezdem érezni, hogy a jó és a rossz felcserélődött bennem.

Lehet hülyeséget írtam, lehet nem ide kellett volna.

19/F

2013. dec. 26. 20:02
 1/4 WheneverYouWant ***** válasza:
Pszichológushoz menj. Ő segít.
2013. dec. 26. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
nem ide kellett volna. de én is ilyen vagyok csak fordítva.
2013. dec. 26. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

nem ide kellett volna

és nem kell mindent elhinni...se azt amit a média nyomat, se azt amit az összeesküvés elméletek..

2013. dec. 26. 20:32
 4/4 Missi_Key ***** válasza:
tényleg fel van cserélve... de ne színészkedj, a jókisfiúk nem jutnak előrébb...
2013. dec. 26. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!