A csajok szeretik ha egy srác nagy önbizalommal leszólítja az utcán őket, hogy megakarja ismerni őket?
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 18:25
1/19 anonim válasza:
Biztosan többre tartják, mintha valaki fb-n írna rájuk. (remélem)
2/19 anonim válasza:
ha nem beképzelten teszi, akkor igen
3/19 anonim válasza:
Nem feltétlen, ha sietek, ha rossz napom van, akkor inkább nem találkoznék ilyen alakokkal.
4/19 anonim válasza:
igen, az attól függ. ha épp sietek, nem akarok ismerkedni, de ha mondjuk csavargok egy fesztiválon, akkor ok.
5/19 A kérdező kommentje:
Miért?Ha siettek gyorsan nem jó?
2013. dec. 26. 18:31
6/19 anonim válasza:
Nem. Jobb szeretem, ha van időm megismerni valakit, mielőtt rámnyomulna "out of the blue". Nem ismerkedem senkivel direkt kapcsolat céljából.
7/19 anonim válasza:
nem, bakker, ha sietek nem állok le vele beszélgetni. mi ezen a fura?
8/19 anonim válasza:
Mivel egy csajt naponta átlagosan 8-10 ilyen magabiztos csávó szólítja le, ezért már herótjuk van ettől!
Te nem unod a sok szórólap osztogatót?
9/19 anonim válasza:
meg attól is függ, hogy hogyan csinálja, volt, hogy ültem a padon, leült mellém a srác, megkérdezte, odaülhet-e. ennek majdnem húsz éve...semmi telefonszámcsere, meg ilyesmi, ez még a mobil, meg a net előtti időkben volt, még vezetékesünk se volt otthon. csak beszélgettünk,aztán ennyi.
de máskor is, üldögéltem, nézegettem, erre odajön egy fekete (Angliában lakom), és az volt az első mondat, hogy megadod a számodat? hát nem.
10/19 anonim válasza:
Gyorsan nem kötök kapcsolatokat. Max egy kérdés és bye bye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!