Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak egy társat kértem karácso...

Csak egy társat kértem karácsonyra, őt sem kaptam meg. Ennyire szar ember lennék?

Figyelt kérdés
Fejlődtem, lett normális munkám, igényesebb lettem, segítettem másokon, elkezdtem értelmesen élni több évnyi depressziós vegetálás után. És a köszönet: nulla. Nem az, hogy elvárom, hogy történjen valami, de azért jól esne, főleg, hogy ez ügyben is tettem sok mindent a változás érdekében. Miért csak annak jut társ, aki nem becsüli meg?
2013. dec. 24. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
igazából így sem..
2013. dec. 24. 15:19
 12/14 anonim ***** válasza:

"És a köszönet"

Mégis kinek is kellene megköszönni? Vagy ezt hogy is érted? A világ nem tatozik neked semmivel, sőt, senki sem tartozik neked semmivel.

Kijöttél a depiből - ok

van jobb munkád - ok

igényesebb lettél - ok

segítettél másokon - ok

Ismerkedni gondolom nem ismerkedtél. 0 embert szólítottál le, akkor mégis mit akarsz?

Kitől kérted a társat? Anyukádtól?

remélem ez a kérdés csak egy vicc!

2013. dec. 24. 16:50
 13/14 A kérdező kommentje:
#12, ne ítélj, míg nem ismersz! Olvasd el az egyik előző hozzászólásom, aztán fuss neki még egyszer!
2013. dec. 24. 19:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem ítéllek el, nem igen érdekelsz, főleg hogy itt sírsz mint egy kisgyerek.
2013. dec. 28. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!